Αθλητισμός|09.12.2023 13:12

NBA: Η καλύτερη εμφάνιση του Βεζένκοφ στη νίκη των Κινγκς επί των Σανς

Newsroom

Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε ρεκόρ σκοραρίσματος στο NBA στη νίκη των Κινγκς επί των Σανς. Ο Βούλγαρος φόργουορντ ήταν εξαιρετικός και είχε μεγάλη συνεισφορά στην εκτός έδρας επικράτηση της ομάδας του δείχνοντας ότι παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται ολοένα και καλύτερος.

Οι Κινγκς πέρασαν από την έδρα των Σανς με 114-106, με τον Σάσα Βεζένκοβ να σκοράρει 14 πόντους σε 20'12" συμμετοχής, επίδοση που είναι η καλύτερή του απ' τη μέρα που πέρασε τον Ατλαντικό. Ο κορυφαίος παίκτης της Euroleague την περασμένη σεζόν, πέραν των 14 πόντων, είχε 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα, με 2/3 τρίποντα, 3/4 δίποντα και 2/2 βολές. Η συνεισφορά του ήταν σημαντική και το παιχνίδι του πληθωρικό καθώς έδωσε λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Ήταν ο κορυφαίος σκόρερ μεταξύ των παικτών των Κινγκς που ήρθαν απ' τον πάγκο.

Οι Σανς ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 26-24, ενώ πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας προβάδισμα εννιά πόντων (59-50).

Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η εικόνα του ματς άλλαξε, με τους Κινγκς να παίρνουν τα ηνία ξεκινώντας την αντεπίθεση για την ανατροπή, κάνοντας τρομερό τρίτο δωδεκάλεπτο όπου έτρεξαν επί μέρους 12-33!

Έχοντας το μομέντουμ υπέρ τους, οι Κινγκς διατήρησαν τα ηνία του αγώνα και έφτασαν σε μια πολύ μεγάλη νίκη, με τον ΝτΆρον Φοξ, να ολοκληρώνει το ματς με 34 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Σακραμέντο ΚινγκςΣάσα ΒεζένκοφΦοίνιξ ΣανςNBAειδήσεις τώρα