Αθλητισμός|10.12.2023 18:38

Premier League: Ζορίστηκε η Μάντσεστερ Σίτι αλλά πέρασε απ' το Λούτον με ανατροπή

Newsroom

Η Μάντσεστερ Σίτι αγχώθηκε ξανά αλλά έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών αγώνων δίχως νίκη στην Premier League. Οι Πολίτες τα χρειάστηκαν στην έδρα της μαχητικής Λούτον που προηγήθηκε στο σκορ αλλά με ανατροπή επικράτησαν 2-1 και επανήλθαν σε τροχιά πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου με το γκολ του Αντεμπάγιο, αλλά στο β' ημίχρονο η ομάδα του Γκουαρδιόλα έδειξε χαρακτήρα και με γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα στο 62' και του Γκρίλις στο 65' διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Στο μεταξύ η αλύγιστη Εβερτον είναι αποφασισμένη να παραμείνει στην κατηγορία, παρά την αφαίρεση δέκα βαθμών, και το έδειξε νικώντας εντός έδρας την προβληματική Τσέλσι με 2-0 (54' Ντουκουρέ, 90'+ Ντόμπιν). Παράλληλα, η Φούλαμ ήταν καταιγιστική καθώς διέλυσε με 5-0 τη Γουέστ Χαμ (22' Χιμένεθ, 31' Γουίλιαν, 41' Ανταραμπιόγιο, 60' Γουίλσον, 88' Βινίσιους).

Η Σίτι μείωσε στους τέσσερις απ' την προπορευόμενη Λίβερπουλ που έχει 37 βαθμούς, ενώ ακολουθούν με 36 η Άρσεναλ, με 35 η Αστον Βίλα και με 33 η Σίτι. Η Τσέλσι βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με 19 βαθμούς, ενώ η Έβερτον που έχει υποστεί αφαίρεση δέκα βαθμών, βρίσκεται στο +4 απ' την τρίτη απ' το τέλος Λούτον.

Premier Leagueειδήσεις τώραΦούλαμΕβερτονΜάντσεστερ ΣίτιΛούτον