Αθλητισμός|11.12.2023 17:39

Basket League: Χώρισαν οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Μπεν ΜάκΛεμορ - Αιφνιδιαστικό διαζύγιο

Newsroom

Άδοξο τέλος είχε η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Μπεν ΜάκΛεμορ. Μεσούσης της σεζόν οι Κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τον Αμερικανό παίκτη στον οποίο ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Η λιτή ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει τα εξής: «Η ΑΕΚ BETSSON ΒC ανακοινώνει την "κοινή συναινέσει" λύση της συνεργασίας της με τον Μπεν Μάκλεμορ. Η ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC εύχεται στον αθλητή κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Τα αίτια του διαζυγίου δεν έγιναν γνωστά, ωστόσο είχε προηγηθεί η νύχτα τρόμου που έζησε ο Αμερικανός το βράδυ της Κυριακής (10/12) καθώς δέχθηκε επίθεση από δύο κακοποιούς, ενώ περπατούσε σε δρόμο στα Βριλήσσια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακοποιοί ακινητοποίησαν τον αθλητή και έκλεψαν το ρολόι που φορούσε στον καρπό του το οποίο κοστίζει, κατά τις ίδιες πληροφορίες, περί τις 200.000 δολάρια.

Αμέσως μετά την επίθεση ο μπασκετμπολίστας ενημέρωσε την αστυνομία. Γρήγορα έφτασαν στο σημείο άνδρες της άμεσης δράσης. Ωστόσο, οι κακοποιοί είχαν ήδη εξαφανιστεί. Το αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις σχετικές έρευνες.

Ο ΜάκΛεμορ αγωνίστηκε σε 5 ματς στο BCL έχοντας κατά μέσο όρο 9,2 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ με 69% στα δίποντα, 35% στα τρίποντα και 83% στις βολές, ενώ αντίστοιχα στο πρωτάθλημα της Basket League είχε 9,7 πόντους και 3,9 ριμπάουντ με 47% στα δίποντα, 43% στα τρίποντα και 78% στις βολές.

Basket Leagueειδήσεις τώραΑΕΚ