Αθλητισμός|11.12.2023 20:16

Χωρίς κόσμο το επερχόμενο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Μελίνα Μερκούρη» για τη Volley League

Newsroom

Η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει λουκέτο στα γήπεδα της Super League μέχρι το Φεβρουάριο, ωστόσο με δεδομένο ότι και στα υπόλοιπα σπορ υπάρχουν παιχνίδια υψηλού κινδύνου, φαίνεται ότι κατά περίπτωση θα αποφασίζεται απ' τους αρμόδιους φορείς αν οι αγώνες θα διεξάγονται δίχως ή με την παρουσία φιλάθλων.

Ήδη λίγες ώρες μετά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης έκανε γνωστό πως το επερχόμενο ντέρμπι για την 8η αγωνιστική της Volley League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη, δηλαδή στον ίδιο χώρο, όπου συνέβησαν τα σοβαρά επεισόδια στο ντέρμπι «αιωνίων» για το Λιγκ Καπ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στο πλαίσιο της λήψης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά από τα πρόσφατα συμβάντα πράξεων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, της 8ης αγωνιστικής στη VolleyLeague Ανδρών, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοινώνει την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση πετοσφαίρισης, έπειτα από εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ), σε εφαρμογή του άρθρου 1, παρ. 3 του ν. 4326/2015».

volley leagueΠαναθηναϊκόςβόλεϊΟλυμπιακός