Αθλητισμός|12.12.2023 19:28

Η Κάτια Κοξένογλου προσωρινή προέδρος της Super League - Η πρώτη γυναίκα που παίρνει τα ηνία του Συνεταιρισμού

Newsroom

Προσωρινή πρόεδρος της Super League αναλαμβάνει η Κάτια Κοξένογλου καθώς διαδέχεται τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την πρόταση μομφής που κατέθεσαν ομάδες της Λίγκας.

Η Κάτια Κοξένογλου, η οποία μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση της αντιπροέδρου στον Συνεταιρισμό, θα εκτελέσει χρέη αναπληρώτριας και θα μείνει στο πόστο μέχρι ν' αναδειχθεί ο νέος επικεφαλής της διοργανώτριας του πρωταθλήματος. Μένει να φανεί στο επόμενο συμβούλιο της Stoiximan Super League ποια ή ποιες θα είναι οι υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου. Νωρίτερα, κυκλοφόρησε το σενάριο ότι προτίθεται να αναλάβει τη θέση ο Ηλίας Πουρσανίδης, αλλά οι άνθρωποι του ΟΦΗ το διέψευσαν κατηγορηματικά.

H Kοξένογλου γίνεται η πρώτη γυναίκα, που αναλαμβάνει ένα τέτοιο πόστο στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή για την ίδια αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Κάτια Κοξένογλου γεννήθηκε στον Πειραιά. Η αντιπρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Ατρόμητου σπούδασε Business Management στο Πανεπιστήμιο Laverve και μιλάει αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά και ρώσικα. Η Κάτια Κοξένογλου μπήκε στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου το 1999 ως διοικητικό στέλεχος του ΑΟ Χαλκηδόνας.

SuperLeagueειδήσεις τώραΚάτια Κοξένογλου