Αθλητισμός|16.12.2023 20:39

Premier League: Απίθανη γκέλα της Σίτι που νικούσε 2-0 την Κρίσταλ Πάλας αλλά ισοφαρίστηκε στο 95'! Όλα τα λεφτά το γέλιο του Χόντσον με τον Γκουαρδιόλα

Newsroom

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έπαθε η Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ! Η ομάδα του Πεπ Γκουρδιόλα επιβεβαίωσε πως διανύει περίοδο κρίσης καθώς μολονότι βρέθηκε να προηγείται με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας, δέχθηκε δύο γκολ και έμεινε στο 2-2 κάνοντας άλλη μια γκέλα.

Οι Πολίτες προηγήθηκαν 2-0 χάρη στα γκολ του Γκρίλις στο 24' και του Λιούις στο 54'. Ενδεχομένως κάπου εκεί πίστεψαν ότι το παιχνίδι τελείωσε αλλά η πεισματάρα Πάλας είχε διαφορετική άποψη. Η ομάδα του Ρόι Χόντσον μη έχοντας τίποτα να χάσει, μείωσε με τον Ματέτα στο 76΄ και με το buzzer beater πέναλτι του Ολίσε (90΄+5) πήρε έναν «χρυσό» βαθμό στην προσπάθεια που καταβάλλει για ν΄ απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Όλα τα λεφτά πάντως ήταν το ξεκαρδιστικό γέλιο του 76χρονου Χόντσον βλέποντας τον Γκουαρδιόλα να χτυπιέται στον πάγκο του μετά από μια χαμένη ευκαιρία της Σίτι. Το απόλυτο highlight...

Οι πρωταθλητές, πλέον, κινδυνεύουν να βρεθούν στο -6 από την κορυφή, σε περίπτωση που η Λίβερπουλ επικρατήσει την Κυριακή (17/12) στο ντέρμπι του «Ανφιλντ» απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο μεταξύ, μετά το «βαρύ» 4-1 από την Τότεναμ και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό μεσοβδόμαδα από τη Μίλαν στο Champions League (1-2), η Νιούκαστλ επέστρεψε στις νίκες με το 3-0 επί της Φούλαμ. Η αποβολή του Ραούλ Χιμένες στο 28΄ αποδείχθηκε κομβική για την εξέλιξη της αναμέτρησης, με τους «ανθρακωρύχους» να «καθαρίζουν» το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Επίσης, επτά λεπτά στο β΄ μέρος χρειάστηκε η Τσέλσι για να επιβληθεί με 2-0 της ουραγού, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση.

  • Νότιγχαμ Φόρεστ-Τότεναμ 0-2 (45΄+2 Ρισάρλισον, 65΄ Κουλουσέφσκι)
  • Μπόρνμουθ-Λούτον Διακόπηκε
  • Τσέλσι-Σέφιλντ Γιουν. 2-0 (54΄ Πάλμερ, 61΄ Τζάκσον)
  • Μάντσεστερ Σίτι-Κρίσταλ Πάλας 2-2 (24΄ Γκρίλις, 54΄ Λιούις - 76΄ Ματέτα, 90΄+5 πεν. Ολίσε)
  • Νιούκαστλ-Φούλαμ 3-0 (57΄ Μίλεϊ, 64΄ Αλμιρόν, 82΄ Μπερν)
ειδήσεις τώραΚρίσταλ ΠάλαςPremier LeagueΜάντσεστερ Σίτι