Αθλητισμός|19.12.2023 18:50
Όμορφή κίνηση της Αϊντχόφεν: Η μασκότ της ομάδας έκανε το τραπέζι στις μασκότ Α και Β κατηγορίας Ολλανδίας
NewsroomΜία έξυπνη, ενωτική και όμορφη ιδέα είχε ο ποδοσφαιρική ομάδα της Αϊντχόφεν, καθώς οργάνωσε ένα δείπνο για τις μασκότ όλων των ομάδων που συμμετέχουν στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία της χώρας με οικοδέσποινα την μασκότ της.
Έτσι μέσα σε ένα τραπέζι που στήθηκε μέσα στο γήπεδο, οι μασκότ των Άγιαξ, Φέγενορντ, Άλκμααρ και των υπόλοιπων κλαμπ των δύο κορυφαίων πρωταθλημάτων της χώρας έστειλαν γιορτινό μήνυμα ενόψει των Χριστουγέννων.
«Επειδή η αντιπαλότητα υπάρχει μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα», αναφέρει η Αϊντχόφεν στην ανάρτησή της.
Διαβάστε ακόμη
- «Ζωγράφιζε απαγχονισμένους και επιθέσεις σε σχολείο»: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον ακροδεξιό μακελάρη της Κρακοβίας
- Τι λέει ο δικηγόρος του Ερρίκου Πετιλόν για την εμπλοκή του μοντέλου στο μεγάλο κύκλωμα φοροδιαφυγής
- Χάκερ μετατρέπουν ψυγεία σε φούρνους: Η Ευρώπη μπροστά στο κίνδυνο μιας «πανδημίας κυβερνοεπιθέσεων»
- Το θρίλερ της εξαφάνισης της Νάταλι Χόλογουεϊ γίνεται σειρά ντοκιμαντέρ: Το μοιραία ταξίδι και οι υπεύθυνοι που κυκλοφορούν ελεύθεροι