Αθλητισμός|20.12.2023 09:10

Ασταμάτητοι οι Μπακς με 40άρη Λίλαρντ και triple double με ρεκόρ σε ασίστ για Αντετοκούνμπο!

Newsroom

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ήταν ασταμάτητος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καταπληκτικός σε all around ρόλο και οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν άνετα του Σαν Αντόνιο Σπερς εντός έδρας με 132-119 πανηγυρίζοντας την πέμπτη σερί νίκη τους στο NBA. Τα Ελάφια πλέον έχουν πιάσει τους Μπόστον Σέλτικς στην κορυφή της ανατολικής περιφέρειας και δείχνουν απόλυτα ικανοί για να τερματίσουν πρώτοι προκειμένου να έχουν το πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ένα από τα πιο γρήγορα triple-double της καριέρας του κάνοντας παράλληλα ένα εντυπωσιακό ατομικό ρεκόρ σε ασίστ. Μοίρασε 16 πάσες που κατέληξαν σε καλάθι, ενώ μολονότι έμεινε χαμηλά στους πόντους σκοράροντας 11, πήρε και 14 ριμπάουντ.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ανέλαβε έναν διαφορετικό ρόλο που βοήθησε την ομάδα του και απογείωσε τον Λίλαρντ ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 40 πόντους. Μάλιστα ο νέος γκαρντ των Μπακς μπήκε στη λίστα με τους 51 παίκτες που έχουν ξεπεράσει τους 20.000 πόντους στο ΝΒΑ.

Ο Λίλαρντ είχε 7/12 τρίποντα στο παρκέ του Fiserv Forum και οι Μπακς πήραν εύκολα τη νίκη επί των Σπερς. Ο Ντάμε σε 35' συμμετοχής πέτυχε 40 πόντους, ενώ ο Πόρτις έκανε double - double με 23 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Μίντλετον πέτυχε 17π. και ο Λόπες 14π).

Από τους Σπερς διασώθηκαν οι Τζόνσον και Κόλινς (28π και 22π αντίστοιχα) αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν και την ομάδα τους.

NBAΓιάννης ΑντετοκούνμποΣαν Αντόνιο ΣπερςΜιλγουόκι Μπακςειδήσεις τώρα