Αθλητισμός|20.12.2023 19:52
«Μαχαίρωσαν τον Λαβέτσι» γράφουν οι Αργεντινοί - «Έπεσε απ' τη σκάλα» λέει η οικογένειά του!
NewsroomΣε νοσοκομείο της Ουρουγουάης νοσηλεύεται ο Εζέκιελ Λαβέτσι, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της αργεντίνικης Clarin μαχαιρώθηκε στους κοιλιακούς κατά τη διάρκεια καυγά, ενώ έχει υποστεί κάταγμα και στην κλείδα!
Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ η κατάσταση του Λαβέτσι είναι σοβαρή αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του. Ωστόσο θα χρειαστεί να νοσηλευτεί για μερικές ημέρες στο νοσοκομείο.
Την ίδια στιγμή πάντως η οικογένεια του Λαβέτσι διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα τονίζοντας στο «TyC Sports» πως τα τραύματα του Αργεντινού προέκυψαν έπειτα από πτώση από σκάλα.
Ο Λαβέτσι αποσύρθηκε το 2019 από την ποδοσφαιρική δράση αλλά παράμεινε... ενεργός στην έντονη νυχτερινή ζωή!
Διαβάστε ακόμη
- Κτηνωδία στην Εύβοια: Γάτα βρέθηκε πυροβολημένη στο κεφάλι
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Αυτό σημαίνει το “σε πήρα στο λαιμό μου”…» - Τι υποστηρίζει ο υπνοθεραπευτής για τα μηνύματα στη γιατρό
- Η φωτογραφία του Παύλου Κοντογιαννίδη μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμα «φτου ξελευθερία»
- Πλάκα: Τι καθιστούσε «χάρτινο» το κτήριο που κατέρρευσε και η έκρηξη που βρήκε στον ύπνο τα θύματα πλην ενός