Αθλητισμός|28.03.2019 19:09

Ολυμπιακός: Εκτός μάχης και με Ζάλγκιρις ο Σπανούλης

Μενέλαος Σεβαστιάδης

Ο Βασίλης Σπανούλης το πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για να ενισχύσει την ομάδα, όμως, ο Ντέιβιντ Μπλατ έσβησε σήμερα την αισιοδοξία και όχι μόνο για τον αρχηγό του Ολυμπιακού ενόψει του κρίσιμου ματς με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ την Παρασκευή (29/3).

«Δεν περιμένω πως ο Βασίλης θα είναι σε θέση να παίζει. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι εκτός… Είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να συμβιβαστούμε. Είναι ατυχία για εμάς το ότι αυτές τις τελευταίες εβδομάδες αυτή είναι η κατάστασή μας, αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να το ξεπεράσουμε, άσχετα με το ποιος είναι διαθέσιμος και ποιος όχι», είπε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Ο Μπλατ έκανε και μια συνολική τοποθέτηση για όσα περιμένει από τον αγώνα: «Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας και ελπίζω πως θα τους προσφέρουμε μια εμφάνιση, όπως εκείνη της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στην Μπάγερν. Η Ζαλγκίρις είναι πολύ καλή ομάδα. Είχε δυσκολίες τη φετινή σεζόν, αλλά επίσης πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα πολύ καλές εμφανίσεις. Σίγουρα είναι μια ομάδα με πολλούς διαφορετικούς ταλαντούχους παίκτες, παίζει ομαδικά και σίγουρα απαιτείται από εμάς να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να την κερδίσουμε».

Βασίλης ΣπανούληςμπάσκετΟλυμπιακός