Αθλητισμός|21.12.2023 22:59

Ο Ατρόμητος έστησε μπλόκο και στον Ολυμπιακό! Γκέλα των Ερυθρόλευκων στο Περιστέρι

Newsroom

Ο Ολυμπιακός γκέλαρε στο Περιστέρι και κλείνει με αρνητικό αποτέλεσμα το 2023. Ο Ατρόμητος ύψωσε... τείχος μπροστά απ' την περιοχή του και κατόρθωσε να σταματήσει τους Πειραιώτες που έμειναν στο 0-0 και ισοβαθμούν στην τρίτη θέση της Super League με την ΑΕΚ έχοντας -2 απ' τον Παναθηναϊκό και -3 απ' τον προπορευόμενο στη βαθμολογία ΠΑΟΚ. Όσο για τον Ατρόμητο, που προερχόταν απ' τη σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού, παραμένει αήττητος από τότε που ανέλαβε ο Σάσα Ίλιτς με τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες σε εννέα ματς!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, χωρίς φάσεις για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν δημιούργησε την κλασική ευκαιρία, ενώ ο Ατρόμητος αμύνθηκε αποτελεσματικά ψάχνοντας τη δική του στιγμή. Αυτή ήλθε στο β΄ ημίχρονο όταν στο 53΄ από γύρισμα του Γιουμπιτάνα από δεξιά, ο Βαλένσια βγήκε πρώτος στη μπάλα και την έστειλε προς τα δίχτυα. Ο Πασχαλάκης με ενστικτώδη επέμβαση τη βρήκε, όσο χρειαζόταν για να τη στείλει στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός «αφυπνίστηκε» από την εξέλιξη αυτή και έγινε πιο δραστήριος, πατώντας ολοένα και πιο συχνά στην περιοχή του Τσιντώτα και υποβάλλοντας τους γηπεδούχους σε διαρκή πίεση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει κοντά στο γκολ στο 76΄ όταν η κεφαλιά του Ρέτσου «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι και στο 79΄ όταν το σουτ του Ποντένσε από πολύ πλεονεκτική θέση έφυγε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν το «σφυροκόπημα» στο τελευταίο δεκάλεπτο με άστοχα σουτ του Γιόβετιτς και του Ποντένσε, ειδικά το δεύτερο υπό εξαιρετικές προϋποθέσεις. Κι αφού δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες αυτές, άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο Περιστέρι...

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσρίντα, Αθανασίου, Τζαβέλλας, Kεσχρίντα, Κουέν (85΄ Κιβρακίδης), Ιμερέκοβ, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες (68΄ Φριντγιόνσον), Βαλένσια (77΄ Βέργος), Γιουμπιτάνα (68΄ Ρομπάιγ).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καρβάλιο, Ποντένσε, Μπρίνιτς (46΄ Γιόβετιτς), Μασούρας, Ελ Κααμπί.

ΟλυμπιακόςSuperLeagueΑτρόμητοςειδήσεις τώρα