Αθλητισμός|22.12.2023 20:36

Ο Λουίς Σουάρες ξανά συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι - Ανακοινώθηκε από την Ίντερ Μαϊάμι

Newsroom

Ο Λουίς Σουάρες ξανασμίγει με τον Λιονέλ Μέσι. Καλοί φίλοι και άλλοτε (καλοί) συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα ο Ουρουγουανός και ο Αργεντινός θα παίξουν μαζί για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι

«Τίποτα πιο όμορφο από το να παίζεις με φίλους» έγραψε η αμερικανική ομάδα στην ανακοίνωση της μεταγραφής καθώς ο 36χρονος Σουάρες θα βρει στην ίδια ομάδα, όχι μόνο τον Μέσι αλλά και του Σέρχι Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα.

Ο Ουρουγουανός έρχεται για να συμπληρώσει το παζλ των σούπερ σταρ που έχουν ντύσει στα ροζ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο επιχειρηματίας Χόρχε Μας, συνιδιοκτήτες της Ίντερ Μαϊάμι, που έχουν ως στόχο να οδηγήσουν τον σύλλογο στην κορυφή του MLS ενισχύοντας και εμπορικά το brand της Ίντερ Μαϊάμι.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ένας παίκτης με την ποιότητα και το πάθος του Λουίς Σουάρες για το ποδόσφαιρο έρχεται στην ομάδα μας. Συμμετέχει σε μια ομάδα που εμπνέει την επόμενη γενιά. Ανυπομονούμε να τον δούμε στο γήπεδο δίπλα στους πρώην συμπαίκτες του και τους νέους από την ακαδημία μας», δήλωσε ο Μπέκαμ. Ο Μας, από την πλευρά του, ανέφερε τον Σουάρες ως «έναν σκληρό ανταγωνιστή του οποίου η νοοτροπία της νίκης αντιπροσωπεύει αυτό που θέλουμε από τους παίκτες μας».

Η φωτογραφία με τα παιδιά των τεσσάρων σταρ να ποζάρουν με τις φανέλες των διάσημων μπαμπάδων τους έγινε αμέσως viral στα social media.

ειδήσεις τώραMLSΙντερ ΜαϊάμιΛουίς Σουάρες