Χριστουγεννιάτικο πάρτι των Μπακς στην Νέα Υόρκη με... Άγιο Βασίλη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!
NewsroomΟι Μιλγουόκι Μπακς έχουν βρει ρυθμό και είναι ασταμάτητοι τις τελευταίες εβδομάδες. Τα Ελάφια πέρασαν εμφατικά λίγο πριν από τα Χριστούγεννα από τη Νέα Υόρκη επικρατώντας με 130-111 των Νικς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί μια σπουδαία εμφάνιση στην έβδομη σερί νίκη της ομάδας του που διεύρυνε το ρεκόρ της στο 22-7.
Οι Μπακς αποδεικνύουν ότι βρίσκονται σε τρομερή φόρμα το τελευταίο διάστημα και πέρασαν εμφατικά από την Νέα Υόρκη, επικρατώντας των Νικς με 130-111. Με την νίκη αυτή τα ελάφια έφτασαν στο 22-7, ενώ από την αντίπερα όχθη το σύνολο του Τιμποντό έπεσε 16-12 με τις δυο ομάδες να συναντιούνται και πάλι το μεσημέρι των Χριστουγέννων (25/12).
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, προσθέτοντας άλλη μια μαγική εμφάνιση στο παλμαρέ του. Ο Έλληνας σταρ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 28 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ με τον Πόρτις να προσθέτει 23 πόντους με 11 ριμπάουντ. Από εκεί και πέρα, ο Κρις Μίντλετον είχε 20 πόντους ενώ από 19 πόντους σημείωσαν οι Ντέιμιαν Λίλαρντ (9 ριμπάουντ, 7 ασίστ) και Μαλίκ Μπίσλι (5/9 τρίποντα).
Από την άλλη πλευρά ο Τζέιλεν Μπράνσον έκανε ότι μπορούσε για να αποσοβήσει την ήττα της ομάδας του μετρώντας 36 πόντους με 7 ασίστ με τον Τζούλιους Ραντλ να προσθέτει 26 πόντους με ριμπάουντ.
- Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Οι προειδοποιήσεις των μηχανοδηγών πριν την τραγωδία που δεν εισακούστηκαν
- Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις στις δηλώσεις Καρυστιανού για τις αμβλώσεις - «Φοβερό ότι ακούστηκαν αυτά από γιατρό»
- Εκατοντάδες ελλείψεις φαρμάκων σε φαρμακεία και νοσοκομεία - Όλη η λίστα του ΕΟΦ
- Η βολεϊμπολίστρια του Κολεγίου που βαδίζει στα χνάρια του Χαλκ Χόγκαν