Η οικογένεια του ΠΑΟΚ και ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποχαιρετούν τον Βασίλη Καρρά: «Ένας αυθεντικός ΠΑΟΚτσής»
NewsroomΗ Ελλάδα θρηνεί για τον χαμό του Βασίλη Καρρά και η οικογένεια του ΠΑΟΚ αποχαιρέτισε τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή, ο οποίος ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Δικεφάλου.
«Ένας σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής, ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας αυθεντικός ΠΑΟΚτσής... Καλό ταξίδι Βασίλη Καρρά... Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του...», ανέφερε στο μήνυμα της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
«Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, με θλίψη, αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά, έναν μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή αλλά και γνήσιο ΠΑΟΚτσή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ.
«Καλό ταξίδι καλλιτέχνη...» έγραψε ο θρύλος του ΠΑΟΚ και της Εθνικής ομάδας Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος διατηρούσε φιλική σχέση με τον Βασίλη Καρρά. Μάλιστα ο αρραβώνας και το γλέντι γάμου του «Ζαγόρ» είχαν πραγματοποιηθεί στο «Χωριό της Ειρήνης», ιδιοκτησίας του λαϊκού τραγουδιστή, που καταγόταν από το Κοκκινοχώρι Καβάλας.
- Αντιφατικά μηνύματα από το Ιράν για το τέλος του πολέμου - Η ανταλλαγή μηνυμάτων με τις ΗΠΑ και οι εγγυήσεις
- Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία Erminio τις επόμενες ώρες: Οι «κόκκινες» περιοχές, πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ψάχνει... Κέβιν Κόστνερ: Αγγελία της πρεσβείας των ΗΠΑ για τη θέση του σωματοφύλακα
- Η παράνομη στάνη με κατσίκες και κοτόπουλα που ήταν στην ταράτσα του 16ώροφου κτιρίου στους Αμπελόκηπους