Αθλητισμός|26.12.2023 15:00

Διαζύγιο «βόμβα» στον Παναθηναϊκό - Τελειώνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αναλαμβάνει ο Φατίχ Τερίμ!

Newsroom

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, που προχωράει σε απρόσμενη αλλαγή προπονητή μεσούσης της σεζόν, αποφασίζοντας να τερματίσει τη συνεργασία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά από 2,5 χρόνια!

Τις τελευταίες ώρες πήρε... φωτιά ο τουρκικός Τύπος με τα δημοσιεύματα να φέρνουν προ των πυλών των Πρασίνων τον διάσημο Τούρκο προπονητή Φατίχ Τερίμ. Η είδηση τελικά επιβεβαιώθηκε, με τις πληροφορίες του SDNA να αναφέρουν πως ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε πράγματι την οριστική απόφαση να διακόψει τη συνεργασία με τον Γιοβάνοβιτς.

Μάλιστα το οριστικό διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές θα επισημοποιηθεί μέσα στη μέρα, ώστε να ανοίξει και με τη «βούλα» ο δρόμος για την έλευση του Τούρκου προπονητή, ο οποίος αναμένεται την Τετάρτη στην Ελλάδα για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος με δηλώσεις του.

Να προσθέσουμε πως η συμφωνία με τον Τούρκο τεχνικό αναμένεται να είναι για 1,5 χρόνο, όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα.

Ο Γιοβάνοβιτς ανέλαβε τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2021. Επί των ημερών του οι Πράσινοι κατέκτησαν το Κύπελο Ελλάδας το 2022, ενώ επέστρεψαν δυναμικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος αλλά και στα Κύπελλα Ευρώπης.

προπονητήςΙβάν ΓιοβάνοβιτςΦατίχ ΤερίμΠαναθηναϊκόςειδήσεις τώραΓιάννης Αλαφούζος