Αθλητισμός|27.12.2023 00:15

Premier League: Τρομερή ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχανε με 0-2 απ' την Άστον Βίλα αλλά επικράτησε 3-2!

Newsroom

Μετά από τέσσερα σερί ματς χωρίς γκολ, κάτι που είχε να συμβεί από το 1992, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είδε... φως στην Premier League! Μολονότι βρέθηκε να χάνει 0-2 απ' την Άστον Βίλα στο Ολντ Τράφορντ, έκανε μια επική ανατροπή και με δύο γκολ του Γκαρνάτσο στο 59' και το 71' κι ένα του Χόιλουντ στο 82', επικράτησε 3-2!

Το ματς του Old Trafford ήταν συγκλονιστικό στην εξέλιξή του. O ΜακΓκιν, άνοιξε το σκορ στο 21΄ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 26' ο Ντεντόνκερ έγραψε το 0-2. Η Γιουνάιτεντ έβγαλε αντίδραση και επέστρεψε δυναμικά. Έφτασε τους 31 βαθμούς και μείωσε στους 8 τη διαφορά που τη χωρίζει από την τρίτη του βαθμολογικού πίνακα, με 39 βαθμούς Άστον Βίλα.

Στο μεταξύ, μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Άρσεναλ, εξαιτίας της οποίας υποχώρησε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, η Λίβερπουλ, επέστρεψε στις νίκες κατά την Boxing Day, περνώντας νικηφόρα, με 2-0 από το Turf Moor της Μπέρνλι. Στην τρίτη διαδοχική εκτός έδρας νίκη της η Λίβερπουλ έφτασε με τα γκολ του Νούνιες στο 6' και του Ζότα στο 90'.

Έτσι, η Λίβερπουλ επέστρεψε στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, έστω και προσωρινά, καθώς πλέον μετράει 42 βαθμούς. Η Άρσεναλ, με 40 βαθμούς σε 18 αναμετρήσεις υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ, την Πέμπτη (28/12) και θα έχει την ευκαιρία να προσπεράσει ξανά τους «κόκκινους» και να στεφθεί πρωταθλήτρια χειμώνα εφόσον νικήσει.

Προηγουμένως, η Νότιγχαμ πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Νιούκαστλ με 1-3 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, όπως συνέβη και με τη Λούτον που νίκησε 3-2 στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Σε άλλο ματς η Μπόρνμουθ επικράτησε 3-0 της Φούλαμ.

ειδήσεις τώραΆστον ΒίλαPremier LeagueΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΛίβερπουλ