Αθλητισμός|27.12.2023 22:00

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός με κόσμο στην Τούμπα - Η εμβόλιμη αγωνιστική που άλλαξε τα δεδομένα

Newsroom

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας στις 17 ή 18 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί παρουσία κόσμου καθώς στο συμβούλιο της Super League ψηφίστηκε εμβόλιμη αγωνιστική στις 28/2 που αναπροσαρμόζει συνολικά το πλάνο του πρωταθλήματος.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η Λίγκα γνωστοποίησε πως: «εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δ.Σ. της Super League η τροποποίηση του ετήσιου συνοπτικού προγράμματος αγώνων του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών)».

Εμβόλιμη αγωνιστική στις 28-29 Φεβρουαρίου

Βάσει των όσων έγιναν γνωστά -κι εφόσον δεν υπάρξει διαφοροποίηση στο σενάριο που έπεσε στο τραπέζι και ψηφίστηκε από την Λίγκα- η εμβόλιμη ημερομηνία για τους αγώνες ορίστηκε να είναι στις 28/29 Φεβρουαρίου. Κάτι που σημαίνει πως η αγωνιστική στην οποία ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό θα οριστεί το διήμερο 17-18 Φεβρουαρίου, όταν και θα έχουν ανοίξει οι θύρες των γηπέδων, σύμφωνα πάντα με την αρχική εξαγγελία της Κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι η Κυβέρνηση αποφάσισε, μετά τα τραγικά γεγονότα στου Ρέντη με τον θανάσιμο τραυματισμό ενός αστυνομικού, να κλείσει όλα τα γήπεδα της Super League, επιβάλλοντας «λουκέτο» στις εξέδρες μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου.

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να επισημανθεί πως τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με Παναθηναϊκό (την 20η αγωνιστική) και ΑΕΚ (την 22η) στο γήπεδο της Τούμπας, θα γίνουν χωρίς κόσμο δεδομένου πως εμπίπτουν δεδομένα στο δίμηνο της «τιμωρίας» που αφορά όλες της ομάδες της Superleague 1. Το ίδιο ισχύει και για τα ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (δύο στη Λεωφόρο κι ένα στο Καραϊσκάκη), του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο Βικελίδης και της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena.

ΠΑΟΚSuperLeagueειδήσεις τώραΟλυμπιακός