Αθλητισμός|28.12.2023 22:15
O Φατίχ Τερίμ στο ΟΑΚΑ για να δει τον Παναθηναϊκό - Αγκαλιές και φιλιά με τον Αταμάν!
NewsroomΟ Φατίχ Τερίμ, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στον συμπατριώτη του προπονητή του μπασκετικού Τριφυλλιού Εργκίν Αταμάν. Ο πολύπειρος Τούρκος κόουτς βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των Πρασίνων με τον Ερυθρό Αστέρα για την Euroleague.
Ο Τερίμ έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι όμως αποδοκίμασαν τον Γιάννη Αλαφούζο, προφανώς για την επιλογή του να απομακρύνει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Λίγο αργότερα, ο Αταμάν μπήκε στο γήπεδο και έσπευσε προς το μέρος όπου βρισκόταν ο Τερίμ. Οι δυο άνδρες είχαν θερμό εναγκαλισμό και μια σύντομη συνομιλία.
Διαβάστε ακόμη
- «Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
- Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
- Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
- Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα