Αθλητισμός|29.03.2019 10:17

Παναθηναϊκός: Διευθέτησε τα ληξιπρόθεσμα, πήρε όλες τις υπογραφές

Κώστας Γουλής

Ο... αγώνας δρόμου των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, για τη διευθέτηση όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών πριν τη λήξη της προθεσμίας της 31ης Μαρτίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία από το απόγευμα της Πέμπτης (28/3) και το «τριφύλλι» αναμένεται πλέον, να καταθέσει έναν άρτιο φάκελο προς την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, όπως αναφέρει και το σημερινό «ΕΘΝΟΣ».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Πέμπτης οι «πράσινοι» -έχοντας πλέον και τα απαιτούμενα οικονομικά «εφόδια» απ’ την πλευρά Αλαφούζου, ο οποίος κατέβαλλε συνολικά 2,5 εκατ.€ για την αδειοδότηση απ’ τις αρχές του 2019- προχώρησαν σε πληρωμές των τελευταίων προκαταβολών που έμειναν με περίπου 10-11 πιστωτές κι έχουν πια στα χέρια τους (και στο φάκελό τους) όλες τις απαιτούμενες υπογραφές σε νέους διακανονισμούς ή εξοφλήσεις, ανάλογα με την υπόθεση.

Το «φίνις» των διαπραγματεύσεων δεν ήταν δύσκολο, καθώς υπήρχαν αρκετές υποθέσεις με πιστωτές που λόγω... δυσπιστίας προς την «πράσινη» ΠΑΕ ήταν άκρως επιφυλακτικοί για να υπογράψουν αν δεν έπαιρναν «μπροστά» ένα μεγάλο ποσό. Οι συζητήσεις ήταν πολύωρες κι εντέλει κατέληξαν σε συμφωνίες, με τον Παναθηναϊκό να κλείνει όλες τις υποθέσεις έχοντας συλλέξει τις απαιτούμενες υπογραφές, προκειμένου να εξασφαλίσει την «ελληνική» άδειά του για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της περιόδου 2019-20.

Παναθηναϊκόςεπιτροπή αδειοδοτήσεων ΕΠΟ