Αθλητισμός|01.01.2024 12:54

O Ολυμπιακός φέρνει Ζέλσον Μαρτίνς από τη Μονακό!

Newsroom

O Ολυμπιακός φέρνει Ζέλσον Μαρτίνς από τη Μονακό!

Σημαντική κίνηση από τους Ερυθρόλευκους για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής τους.

Οι Πειραιώτες κάνουν... ποδαρικό στο νέο έτος με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ζέλσον Μαρτίνς της Μονακό, ο οποίος κουβαλάει ένα σπουδαίο βιογραφικό, σύμφωνα με το sdna.

Ο 28χρονος κυνηγός αναμένεται σήμερα το απόγευμα στις 18:00 στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα πρόκειται για δανεισμό ή κανονική μεταγραφή.

Ο Μαρτίνς δεν έχει αγωνιστεί πάντως καθόλου τη φετινή σεζόν με τους Μονεγάσκους και η τελευταία του συμμετοχή καταγράφεται πριν από σχεδόν επτά μήνες, στις 7 Ιουνίου.

Πρόκειται βέβαια για παίκτη που είχε αποκτηθεί πριν 4,5 χρόνια έναντι 30 εκατ. ευρώ από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία με τη σειρά της είχε δώσει 22 εκατ. ευρώ έναν χρόνο νωρίτερα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας -της οποίας αποτελεί γέννημα-θρέμμα - για να τον κάνει δικό της.

Συνολικά στην καριέρα του μετράει 50 γκολ και 54 ασίστ σε 321 συμμετοχές. Τις τρεις πρώτες σεζόν του στη Μονακό είχε βασικό ρόλο, ωστόσο πέρυσι έπαιξε σε μόλις 11 ματς της Ligue 1, τα οκτώ ως αλλαγή.

Μετράει επίσης 21 παρουσίες στην εθνική Πορτογαλίας, η τελευταία όμως πριν πέντε χρόνια.

ειδήσεις τώραΠειραιάςΜονακόΟλυμπιακός