Αθλητισμός|01.01.2024 19:10
Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Ατζούν θέλει τα δικαιώματα του Παναθηναϊκού στην Τουρκία, λόγω Τερίμ
NewsroomΣύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο ο Ατζούν Ιλιτζάλι, ενδιαφέρεται να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού.
Ο λόγος ο Φατίχ Τερίμ
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Μουσταφά Γκιοκσέλ, η συνδρομητική πλατφόρμα ΕΧΧΕΝ, ιδιοκτησίας του "Mr Survivor", Ατζούν Ιλιτζάλι, ενδιαφέρεται να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Τριφυλλιού.
Κι ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από την επικείμενη παρουσία στον πάγκο των Πρασίνων του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος αποτελεί μία κορυφαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα στην Τουρκία, έχοντας διαγράψει μία σπουδαία πορεία εδώ και περισσότερο από δύο δεκαετίες.
Διαβάστε ακόμη
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια