Αθλητισμός|29.03.2019 13:49

ΑΕΚ: Τέλος η χρονιά για τον Ματσιούλις

Newsroom

Το χειρότερο σενάριο για τον Γιόνας Ματσιούλις προέκυψε για την ΑΕΚ. Ο Λιθουανός φόργουορντ τραυματίστηκε στο ματς της Τετάρτης (27/3) με την Μπάμπεργκ και η διάγνωση δείχνει κάταγμα στον αριστερό αγκώνα. Κάτι που σημαίνει, πως ο Ματσιούλις τίθεται νοκ άουτ για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Η ΑΕΚ δεν έχει πλέον δυνατότητα αντικατάστασης του Ματσιούλις στο Champions League, αλλά μπορεί – και ήδη αναζητά – λύση για το ελληνικό πρωτάθλημα. Βέβαια, ο Λιθουανός άσος ήταν σημείο αναφοράς στη φετινή προσπάθεια και ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, ήταν καθοριστικός στην πορεία των «κιτρινόμαυρων».

«Το επώδυνο «σενάριο» για έναν από τους πρωταγωνιστές της εφετινής εξαιρετικής πορείας της ΑΕΚ «γράφτηκε» αργά χθες τη νύχτα, προκαλώντας σοκ στο «στρατόπεδο» της «Βασίλισσας». Οι εξετάσεις (στην Ευρωκλινική Αθηνών) στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιόνας Ματσιούλις έδειξαν κάταγμα ωλεκρανίου και κορωνοειδούς απόφυσης αριστερού αγκώνα, από τον τραυματισμό στην καταραμένη -κατά πως αποδείχθηκε- αναμέτρηση με Μπάμπεργκ.

Τούτο σημαίνει, ότι ο διεθνής Λιθουανός φόργουορντ θα μείνει εκτός επί μακρόν. Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ BC συμπαραστέκεται στο Γιόνας και του εύχεται από καρδιάς να επιστρέψει δυνατότερος στην ενεργό δράση. Περαστικά, φίλε...», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Γιόνας ΜατσιούλιςΑΕΚμπάσκετΜπάμπεργκ