Αθλητισμός|04.01.2024 19:00

Τρομερός Τορεχόν υπέγραψε με χατ-τρικ τη νίκη του Παναιτωλικού επί του Πανσερραϊκού σε ματσάρα στο Αγρίνιο!

Newsroom

Με τον Πέδρο Σίλβα Τορεχόν να είναι πράγμα... φοβερόν ο Παναιτωλικός πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί του Πανσερραϊκού με 3-2 έπειτα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι που έγινε στο Αγρίνιο. Η σερραϊκή ομάδα προηγήθηκε 0-1, οι Αγρινιώτες έκαναν την ανατροπή, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, αλλά ο ασταμάτητος Αργεντινός έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην επικράτηση του Παναιτωλικού πετυχαίνοντας χατ-τρικ!

Το παιχνίδι ήταν κλειστό στο ξεκίνημά του αλλά ο Πανσερραϊκός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 15' αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Καπίνο και ο Μλάντεν αδράνησαν, ο Δεληγιαννίδης μπήκε στη φάση και σκόραρε από κοντά ανοίγοντας το σκορ (0-1).

Ο Παναιτωλικός τα χρειάστηκε αλλά ανέβασε την απόδοσή του ασκώντας πίεση στους φιλοξενούμενους. Τελικά στο 35' έφτασε στην ισοφάριση (1-1) με ωραίο πλασέ του Τορεχόν έπειτα από κάθετη πάσα του Λιάβα.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η ομάδα του Πετράκη θα μπορούσε να έχει κάνει την ολική ανατροπή αλλά το σουτ του Φρεντερίκο Ντουάρτε κατέληξε ελάχιστα άουτ, ενώ αμέσως μετά μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Πανσερραϊκός με τον Άλεξιτς.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Πανσερραϊκό να πατάει καλύτερα στο γήπεδο αλλά τον Παναιτωλικό να βρίσκει δίχτυα. Στο 64' και πάλι ο Τορεχόν με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 2-1.

Όμως ο Πανσερραϊκός βρήκε για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 71' ο Καπίνο ανέτρεψε εντός περιοχής τον Χατζηστραβό και ο Θυμιάνης που ανέλαβε την εκτέλεση έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Τελικά ο Παναιτωλικός πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 84' με τον Τορεχόν να φτάνει πανηγυρικά σε χατ-τρικ! Ο Σενγκέλια εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Τορεχόν πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Παναιτωλικός: Καπίνο, Οικονόμου, Μπρούνο Ντουάρτε (75' Μπελεβώνης), Μλάντεν, Σίλβα, Λιάβας, Μπαλντασάρα (46' Σενγκέλια), Χατζηθεοδωρίδης (91' Ξενιτίδης), Χουάνπι (23' Πέρες), Καρέλης (75' Ζοάο Πέντρο), Φρεντερίκο Ντουάρτε.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης (46' Αυλωνίτης), Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα (90' Μπαΐροβιτς), Χατζηστραβός, Σοφιανός (46' Ουάρντα), Μούργος (46' Ντανκερλούι), Άλεξιτς (83' Γούλερι)

ΠανσερραϊκόςSuperLeagueειδήσεις τώραΠαναιτωλικός