Αθλητισμός|29.03.2019 16:38

Ο παίκτης που «έσωσε» την Εθνική κόστισε μόλις 120.000 ευρώ

Newsroom

Επειτα από μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στην καριέρα του, κι αφού ξεπέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό, όλα δείχνουν πως οι κακές ημέρες ανήκουν στο παρελθόν για τον Δημήτρη Κολοβό. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος επέστρεψε στην Εθνική ομάδα έπειτα από αρκετό καιρό πετυχαίνοντας μάλιστα το «χρυσό» γκολ στην ισοπαλία (2-2) με τη Βοσνία στη Ζένιτσα, επανήλθε δυναμικά στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο.

Το όνομά του εμφανίστηκε ξανά στα πρωτοσέλιδα και στα σάιτ καθώς η εξαιρετική παρουσία του στα δύο πρώτα παιχνίδια της Εθνικής απέναντι στο Λιχτενστάιν και τη Βοσνία αλλά και οι καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα της κυπριακής Ομόνοιας που έχει στον πάγκο τον Γιάννη Αναστασίου, προσέλκυσε εκ νέου το ενδιαφέρον τόσο ξένων συλλόγων (έχει παίξει στο βελγικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μαλίν στην οποία ανήκει), όσο και ελληνικών ομάδων (υπήρξε φημολογία για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.)

Ωστόσο, στην Ομόνοια διαπιστώνοντας τον ντόρο που ξαναγίνεται γύρω από το όνομα του Κολοβού, ο οποίος στο παρελθόν πέρασε κι απ' τον Ολυμπιακό (πωλήθηκε στη Μαλίν αντί 750.000 ευρώ), κινήθηκαν άμεσα και πρόλαβαν τους υπόλοιπους μνηστήρες.

Η κυπριακή ομάδα ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς (με καταληκτική ημερομηνία την 31η Μαρτίου) που υπήρχε στη συμφωνία με τη Μαλίν απ' την οποία είχε παραχωρηθεί με δανεισμό. Εκανε αποκλειστικά δικό της τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό δαπανώντας μόλις 120.000 ευρώ! Αν μη τι άλλο, εξαιρετικό deal για έναν παίκτη που είναι βέβαιο πως όχι μόνο θα βγάλει τα λεφτά του, αλλά ενδεχομένως μελλοντικά θα φέρει πολλαπλάσια χρήματα στο ταμείο των «πράσινων» της Κύπρου.

Δημήτρης ΚολοβόςΕθνική ομάδαεθνική ΕλλάδαςΟμόνοιαποδόσφαιρο