Αθλητισμός|29.03.2019 18:29

Μπέργκερ ταξίδεψε στο Διάστημα και προσγειώθηκε σε γήπεδο ποδοσφαίρου! (vid)

Κώστας Ασημακόπουλος

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της Κόλτσεστερ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Εσεξ της Αγγλίας. Την ώρα που οι παίκτες έκαναν προπόνηση είδαν έκπληκτοι να προσγειώνεται στο γήπεδο ένα κουτί που μετέφερε μία κάμερα GoPro και ένα μεγάλο μπέργκερ με λαχταριστό μπιφτέκι. Τι πραγματικά είχε συμβεί;

Μόλις το θέμα πήρε δημοσιότητα, στα γραφεία του αγγλικού συλλόγου χτύπησε το τηλέφωνο και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Τομ Στάνιλαντ. Πρόκειται για ένα φημισμένο youtuber που έχει κάνει πολλά τρελά επιτεύγματα αλλά το συγκεκριμένο ξεπέρασε κάθε όριο.

Ο Στάνιλαντ την προηγούμενη ημέρα σε περιοχή που βρίσκονταν 230 χιλιόμετρα μακριά είχε απογειώσει το κουτί με την κάμερα και το μπέργκερ με σκοπό να ταξιδέψει όσο το δυνατόν ψηλότερα σε on line σύνδεση με τους θαυμαστές του.

Για να ανέβει ψηλά το κουτί από αφρολέξ χρησιμοποίησε ένα ανθεκτικό μπαλόνι με ήλιο που σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Στάνισλαντ θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και 100.000 πόδια ύψος, δηλαδή, 20 μίλια στα «όρια του Διαστήματος» όπως είπε ο Τομ Στάνιλαντ. Και τα κατάφερε αφού οι εικόνες που έστειλε σε on line μετάδοση ήταν εντυπωσιακές.

Μετά από 24 ώρες πτήση το μπαλόνι έχασε μέρος από το ήλιο και προσγειώθηκε ομάλα. Τυχαία έφτασε μέσα στο γήπεδο του Κόλτσεστερ.

T

«Μείναμε έκπληκτοι. Δεν ξέραμε τι να υποθέσουμε. Το μυστήριο έλυσε ο Τομ που μας διηγήθηκε τι πραγματικά συνέβη» είπε ο εκπρόσωπος Τύπος της ομάδας της LeagueTwo, Ματ Χάντσον.

Ο Τομ Στάνιλαντ έφτασε αμέσως στο Κόλτσεστερ, δάγκωσε το μπέργκερ και παρατήρησε πως δεν είχε κρατήσει καλή γεύση αφού είχε αλλοιώθει από την 24ωρη παραμονή του στο… διάστημα.

T

Πάντως το εγχείρημα του Στάνιλαντ δεν είχε μόνο οπαδούς αλλά και επικριτές καθώς πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως πρέπει να διωχθεί διότι η κατασκευή του θα μπορούσε να μην έχει ομαλή προσγείωση και να προκαλούσε κάποιον τραυματισμό ανθρώπου ή ζημιές στις δημόσιες υποδομές και στις μεταφορές.

μπέργκερΣπορΚόλτσεστερποδόσφαιροδιάστημα