Αθλητισμός|09.01.2024 14:44

Τραγωδία με φόντο την κρουαζιέρα του Νεϊμάρ: YouTuber πήδηξε από το πλοίο και θεωρείται νεκρός

Newsroom

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η τριήμερη πολυτελής κρουαζιέρα του Νεϊμάρ, κατά την οποία ήταν παρών και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, καθώς συνέβη ένα τραγικό γεγονός.

Ειδικότερα, ένας επιβάτης της κρουαζιέρας, ο YouTuber Carlos Cantreva, έπεσε στη θάλασσα από τον 15ο όροφο του πλοίου μετά από έντονο καυγά με τη σύντροφό του.

Η διαμάχη προέκυψε από τη ζήλια του 32χρονου, σύμφωνα με τον απολογισμό της συντρόφου του. «Ενώ ήμουν στο μπάνιο, ο Carlos πήρε το κινητό μου τηλέφωνο. Δεν ήξερα καν ότι είχε τον κωδικό πρόσβασης. Είδε τις συνομιλίες μου με άλλους άνδρες και έστειλε στιγμιότυπα οθόνης στους φίλους του, ισχυριζόμενος ότι σκέφτεται να μου κάνει κακό», εξήγησε αρχικά.

Σύμφωνα με τη σύντροφό του, ο Carlos τότε απείλησε να πηδήξει στο νερό. «Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν άνθρωποι κοντά, κανείς δεν αντέδρασε. Βρισκόταν κοντά στη σκάλα και δεν υπήρχε τρόπος να τον φτάσει κανείς».

Παρά τις πολλαπλές προσπάθειες των αρχών να εντοπίσουν τον άνδρα, θεωρείται πλέον νεκρός μετά από επτά ημέρες προσπαθειών αναζήτησης.

Νεϊμάρειδήσεις τώρανεκρόςκρουαζιέρα