Αθλητισμός|10.01.2024 19:15

Με απίθανο Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ σφράγισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Newsroom

Με προσήλωση στον στόχο και σοβαρότητα στον μέγιστο βαθμό ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και σε συνδυασμό με την επικράτησή του στην Τούμπα με 1-0 στο πρώτο ματς, εξασφάλισε με άνεση την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για άλλη μια σεζόν.

Ένα φανταστικό γκολ του απίθανου Κωνσταντέλια στο 17΄ και το τελείωμα του Σβαμπ στο 73’ έκριναν τη νίκη για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, που έβγαλε αντίδραση και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (7/1) με τον Άρη. Στα προημιτελικά ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό που ξεπέρασε το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης.

Τρομερό γκολ Κωνσταντέλια

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη καλή στιγμή του στο 10’ όταν από γύρισμα του Κωνσταντέλια, ο Μπράντον Τόμας και ο Ράφα Σοάρες αστόχησαν. Δεν άργησε όμως το 1-0 καθώς στο 17’ μίλησε η κλάση του Κωνσταντέλια. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός πήρε τη μπάλα απ' το κέντρο, διάσχισε το μισό γήπεδο και με ένα καταπληκτικό δεξί σουτ έστειλε την μπάλα με φάλτσο συστημένη στα δίχτυα του Βόλου.

Η ομάδα της Θεσσαλίας προσπάθησε να αντιδράσει χάνοντας ευκαιρία στο 67’ με σουτ του Κόμπα αλλά ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 73΄ ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» το ματς και σφράγισε την πρόκριση. Ο Σάστρε γύρισε την μπάλα προς την περιοχή, ο Κωνσταντέλιας σούταρε, οι αμυντικοί απομάκρυναν προσωρινά και ο Σβαμπ σε δεύτερο χρόνο πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 0-2.

Βόλος: Κόβατς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (62’ Ράσιτς), Κίτσος, Γκλάβτσιτς (71’ Λούνα), Τρουιγιέ (81’ Μπαριέντος), Ντέλετιτς (62’ Κόμπα), Καραγιάννης, Μπερτόλιο, Γκαρσία (46’ Μωραΐτης).

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας (71’ Μεϊτέ), Ντεσπόντοφ (71’ Αντρ. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (81’ Μουργκ), Μάρκος Αντόνιο (71’ Τάισον), Μπράντον (78’ Τζίμας).

ειδήσεις τώραΚύπελλο ΕλλάδαςΠΑΟΚΒόλος ΝΠΣ