Αθλητισμός|10.01.2024 19:57
Λάτσιο - Ρόμα: Μεγάλη ένταση μεταξύ των ultras με... ιπτάμενες φωτοβολίδες στο Ολίμπικο!
NewsroomΜεγάλη ένταση υπήρξε στο Ολίμπικο της Ρώμης πριν από την έναρξη του Derby della Capitale μεταξύ σε οπαδούς της Λάτσιο και της Ρόμα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.
Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των δύο ομάδων οι ultras επιδόθηκαν σε πόλεμο φωτοβολίδων και καπνογόνων! Οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές ήρθαν πολύ κοντά με την αστυνομία μάλλον να αιφνιδιάζεται απ' τα επεισόδια.
Γρήγορα πάντως η ένταση εκτονώθηκε και το παιχνίδι άρχισε κανονικά. Μάλιστα στην αρχική ενδεκάδα της Λάτσιο βρίσκεται ο Έλληνας γκολκίπερ Χρήστος Μανδάς, ο οποίος πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τους Λατσιάλι.
Διαβάστε ακόμη
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών