Αθλητισμός|11.01.2024 15:26

Αυστηρή απάντηση της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό: «Καμία παραποίηση ονόματος διαιτητή»

Newsroom

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΕΠΟ για τη δήθεν παραποίηση του ονόματος του Σλοβάκου VARίστα που βρέθηκε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, το όνομα του Σλοβάκου διαιτητή που ήταν στο VAR παραποιήθηκε για να μη φανεί «ότι είναι ανηψιός του Λούμπος Μίχελ».

Η ΕΠΟ απάντησε σε αυστηρό τόνο στους Ερυθρόλευκους, επισημαίνοντας ότι «το μόνο που έγινε, είναι παραποίηση της αλήθειας από αυτούς που επικαλούνται δήθεν παραποίηση του ονόματος». Μάλιστα από την Ομοσπονδία τονίζουν ότι η υπόθεση θα παραπεμφθεί στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στη δήθεν παραποίηση του ονόματος του αξιωματούχου VAR στον πρόσφατο αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Super League1 Ολυμπιακός-ΑΕΚ, θεωρούμε αναγκαίο να γνωστοποιήσουμε ότι, με βάση το επίσημο έγγραφο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σλοβακίας, το όνομα του είναι Kristian Mickel.

Ουδεμία παραποίηση του ονόματος έγινε. Το μόνο που έγινε, είναι παραποίηση της αλήθειας από αυτούς που επικαλούνται δήθεν παραποίηση του ονόματος. Επιπροσθέτως, η υπόθεση παραπέμπεται άμεσα στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της αθλητικής δικαιοσύνης».

Ολυμπιακόςειδήσεις τώραΕΠΟδιαιτησίαΑλέξης Κούγιας