Αθλητισμός|13.01.2024 20:24

Το επετειακό σήμα της ΑΕΚ για τα 100 χρόνια του συλλόγου - Τα αποκαλυπτήρια της ΠΑΕ

Newsroom

Η ΑΕΚ πλησιάζει τα 100 χρόνια ζωής και δεδομένου ότι το 2024 είναι έτος εορτασμών για τον σύλλογο, η διοίκηση της ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα το επετειακό σήμα της ομάδας.

Στις 13 Απριλίου του 1924 ιδρύθηκε η ΑΕΚ και τα γενέθλια πλησιάζουν καθώς η Ένωση απέχει λίγες ημέρες από τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής. Σε μια συμβολική ώρα, στις 19.24 του Σαββάτου (13/1), η ΑΕΚ προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του επετειακού σήματος της ομάδας.

«Ενας αιώνας ΑΕΚ. Ο αιώνας μας! Ο αιώνας του πιο μεγάλου συμβόλου της προσφυγιάς. Ο αιώνας της δόξας και των τίμιων αγώνων. Εκατό χρόνια με τη δική τους ιστορία, με τη δική τους λάμψη. Εκατό χρόνια με το δικό τους έμβλημα!» ήταν το μήνυμα της ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Το 2024, το έτος που αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της ΑΕΚ, βρίσκει την ομάδα μας στο σπίτι της, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πιο όμορφο γήπεδο του κόσμου. Ένας αιώνας ΑΕΚ, γραμμένο στην Ιστορία, γραμμένο στις καρδιές μας. Αυτό είναι το έμβλημά μας, αυτή είναι η τιμή μας, αυτή και η υπερηφάνεια μας. Γιατί η Ιστορία δεν έχει τέλος, μόνο αρχή», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το video της ΑΕΚ για το επετειακό σήμα

ΑΕΚειδήσεις τώρα