Αθλητισμός|13.01.2024 21:44

Super League: Αλύγιστος ο Ατρόμητος! Ισοφάρισε τον ΟΦΗ στο 98' κι έμεινε αήττητος για δέκατο σερί ματς

Newsroom

Αλύγιστος είναι ο Ατρόμητος του Σάσα Ίλιτς! Η ομάδα του Περιστερίου λίγο έλειψε να ηττηθεί απ' τον ΟΦΗ αλλά με γκολ του Γιουμπιτάνα στο 90+8', απέσπασε ισοπαλία (1-1) εντός έδρας και παρέμεινε αήττητος για δέκατο σερί ματς στη Super League. Αντιθέτως, οι Κρητικοί έμειναν για ενδέκατο συνεχόμενο παιχνίδι δίχως νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο έχοντας τρεις καλές ευκαιρίες (μεταξύ των οποίων και δοκάρι) με τον Μπάκιτς. Ο ΟΦΗ συνέχισε να είναι πιο επικίνδυνος και στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι με την είσοδο του Θοράρινσον είχε χάσει σε ταχύτητα, με τον Τοράλ να έχει μια φάση στο 65΄ σουτάροντας πάνω από το δοκάρι.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 81ο λεπτό για την ομάδα του Μελ, με προβολή του Λαμπρόπουλου. Ο βοηθός έδειξε οφσάιντ θεωρώντας ότι η παρουσία του Ντίκο επηρέαζε τον Τσιντώτα, αλλά το γκολ κατακυρώθηκε μετά από τετράλεπτη εξέταση στο VAR.

Το προβάδισμα του ΟΦΗ «αφύπνισε» τον Ατρόμητο που πίεσε αρκετά στη συνέχεια και τελικά κατάφερε να σώσει το βαθμό στο 90΄+8, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Γιουμπιτάνα ο Βαλένσια με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Μπάουμαν για το 1-1.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούεν (87΄ Καραμάνης), Κούντε, Ντιρκς (64΄ Αντιέλσκι), Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Βέργος (73΄ Βρακάς).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Αμπάντα, Γκαγιέγος (79΄ Μεγιάδο), Γκλάζερ, Μπάκιτς, Τοράλ (79΄ Ριέρα), Μοσκέρα (46΄ Θοράρινσον), Φελίπε (79΄ Ντίκο).

SuperLeagueΟΦΗΑτρόμητοςειδήσεις τώρα