Αθλητισμός|14.01.2024 16:59

Super League: Πέρασε «τρένο» ο Άρης απ' την έδρα του Παναιτωλικού

Newsroom

Επιβλητικό ήταν το πέρασμα του Άρη απ' την έδρα του Παναιτωλικού. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 4-0 στο Αγρίνιο επιβεβαιώνοντας το καλό φεγγάρι στο οποίο βρίσκονται μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και την ισοπαλία στην έδρα της ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου άνοιξε το σκορ στο 19' με τον Τζούρασεκ, ο οποίος σούταρε από μακρινή απόσταση, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 24' ο Φετφατζίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να γράψει το 0-2, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+3') ο Σενγκέλια θα μπορούσε να έχει φέρει το ματς στα ίσια για τον Παναιτωλικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης πετούσε... φωτιές στις αντεπιθέσεις καθώς ο Παναιτωλικός τα έπαιξε όλα για όλα στην προσπάθειά του να ισοφαρίσει. Κι αφού στο 65' και στο 73' έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες με τον Σουλεϊμάνοφ, βρήκε δίχτυα στο 78' για το 0-2 με τον Ρώσο.

Ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι με τον Σενγκέλια στο 89' χάνοντας άλλη μια ευκαιρία, σε αντίθεση με τον Άρη που ήταν απόλυτα εύστοχος. Ο Σαβέριο στο 90' με καταπληκτικό σουτ και ο Σαμόρα στο 96' με υπέροχο τελείωμα σε γρήγορο τρανζίσιον, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Θεσσαλονικέων.

Παναιτωλικός: Καπίνο, Μάλης, Μπρούνο Ντουάρτε, Μλάντεν, Σίλβα Τόρεχον, Λιάβας (71' Μαυρίας), Πέρες (77' Τσιγγάρας), Χατζηθεορωρίδης (71' Ντίας), Φεντερίκο Ντουάρτε (64' Φρ. Ντουάρτε), Καρέλης (64' Χουάνπι), Σενγκέλια.

Άρης: Χουτεσιώτης, Φατόρε, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φεράρι, Ντουκουρέ (57' Μοντόγια), Τζούρασεκ (57' Σουλεϊμάνοφ), Παναγίδης (68' Σαβέριο), Φετφατζίδης (46' Νταρίντα), Μενέντες (Μανού Γκαρθία), Σαμόρα.

SuperLeagueΠαναιτωλικόςειδήσεις τώραΑρης