Αθλητισμός|14.01.2024 22:19

Πετούσε φωτιές ο καταιγιστικός ΠΑΟΚ στην Τούμπα! Διέλυσε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4άρα

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ ήταν ξανά καταιγιστικός διαλύοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα! Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επιβεβαιώσε ότι βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση επικρατώντας με 4-0 στην Τούμπα για τη 18η αγωνιστική της Super League. Μετά την κακή... παρένθεση της ήττας απ' τον Άρη, ο Δικέφαλος επέστρεψε στις μεγάλες νίκες καθώς είχαν προηγηθεί το 4-2 επί της Ελσίνκι, το 1-4 επί του Αστέρα Τρίπολης, το 0-6 επί της Κηφισιάς και το 4-0 επί του ΟΦΗ! Παράλληλα, επέστρεψε και στην κορυφή καθώς έπιασε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μπάμπα, Μεϊτέ, Τζίμας και Σάστρε οι σκόρερ του ΠΑΟΚ...

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ χάνοντας τεράστια ευκαιρία στο 2' με τον Λέο Μπατίστ να πασάρει προς τον Κόντε, ο οποίος έκανε την προβολή αλλά δεν πρόλαβε την μπάλα προ κενής εστίας. Μετά το 10' όμως ο Δικέφαλος πήρε τα ηνία στο παιχνίδι απειλώντας για πρώτη φορά στο 20' με τον Κλέιμαν να στερεί το γκολ από τον Τζίμα.

Η κυριαρχία του ΠΑΟΚ μετουσιώθηκε και σε προβάδισμα στο σκορ στο 29'. Ο Ντεσπόντοφ σούταρε, ο Κλέιμαν απομάκρυνε δύσκολα και ο Μπάμπα από κοντά εκτέλεσε για ακόμα ένα παιχνίδι γράφοντας το 1-0. Η πίεση του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε με τον Σάστρε να απειλεί τον Κλέιμαν στο 44', ενώ στο 45' ο ΠΑΣ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Μπατίστ να σουτάρει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε στο γήπεδο με στόχο να τελειώσει το παιχνίδι κλειδώνοντας το τρίποντο, πράγμα που έκανε νωρίς νωρίς. Στο 49' ο Μουργκ εκτέλεσε φάουλ, οι αμυντικοί του ΠΑΣ απομάκρυναν προσωρινά και ο Μεϊτέ με πλασέ έγραψε το 2-0 με το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα.

Προτού καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 53' ήρθε η σειρά και του Τζίμα για να σκοράρει για το 3-0 με μια καταπληκτική κεφαλιά κάνοντας κίνηση στο πρώτο δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πια ασταμάτητος και στο 66' βρήκε και τέταρτο γκολ! Ο Σάστρε κινήθηκε απ' τη δεξιά πλευρά, έκανε σέντρα σουτ, η μπάλα προσέκρουσε και στο πόδι του Ριένστρα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το εντυπωσιακό 4-0.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο καθώς ο Μπράντον έχασε τρεις τεράστιες ευκαιρίες έχοντας μεταξύ άλλων και δοκάρι στο 87'.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (79' Λύρατζης), Κεντζιορα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73' Αντόνιο), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (67' Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μουργκ (67' Κωνσταντέλιας), Τζίμας (67' Μπράντον Τόμας).

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια (88' Πανάγου), Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος (72' Έφορντ), Τζίνο, Μπακαδήμας (72' Λιάσος), Ριένστρα, Μπατίστ (62' Ροσέρο), Κόντε (62' Μπάλαν).

ειδήσεις τώραΠΑΟΚSuperLeagueΠΑΣ Γιάννινα