Νικόλ Ελευθεριάδου: «Δεν με τιμά και με μειώνει» - Τι απαντά η πολίστρια της Εθνικής για τον χαρακτηρισμό «σύντροφος του Βεζένκοφ»
NewsroomΤον σεξισμό που δέχτηκε από δημοσιεύματα που την χαρακτήρισαν ως η σύντροφος του Βεζένκο σχολίασε η Νικόλ Ελευθεριάδου, η παίκτρια του πόλο που με το τέρμα της απέναντι στην Ισπανία χάρισε το χάλκινο ευρωπαϊκό μετάλλιο στην Εθνική Ελλάδος και την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Η ίδια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της, είπε πως δεν είναι η πρώτη φορά που στολίζεται με διάφορα σεξιστικά επίθετα και τόνισε ότι χάρηκε για την αντίδραση του κόσμου.
«Είναι κάτι που δυστυχώς βλέπω συχνά»
Ειδικότερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, η διεθνής πολίστρια τόνισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο ωστόσο χάρηκε για την αντίδραση του κόσμου για το ζήτημα.
«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Όπως δεν έχουν λείψει και τα επίθετα δίπλα στο όνομά μου (σ.σ. για την εξωτερική της ομορφιά)», ανέφερε αρχικά η Νικόλ Ελευθεριάδου και πρόσθεσε:
«Δυστυχώς στην κοινωνία που ζούμε είναι κάτι που το βλέπω πολύ συχνά, αλλά το θετικό είναι ότι ο κόσμος έχει αντιδράσει. Δεν έχω λόγια για αυτό. Χαίρομαι για αυτήν τη στήριξη από άντρες και γυναίκες που είδαν πόσο άσχημα φαίνεται αυτό».
Στη συνέχεια τόνισε ότι «καλό θα ήταν να τα κάνουμε πέρα αυτά», λέγοντας:
«Έχω δώσει τόσα πολλά που εννοείται το να βλέπω κάτι τέτοιο δεν με τιμά και με μειώνει. Παρ' όλα αυτά είμαι ένας δυναμικός χαρακτήρας και αναγνωρίζω τι έχω καταφέρει. Καλό θα ήταν όλα αυτά να τα κάνουμε πέρα».
Καταλήγοντας, ανέφερε ότι στοιχεία σεξισμού υπάρχουν στον χώρο του αθλητισμού. «Είναι έντονο. Ανέκαθεν υπήρχε η διαφορά μεταξύ άντρα και γυναίκας στον αθλητισμό. Όσο περνάνε τα χρόνια θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα υπάρχουν αλλαγές.»
- Άμεση Ανάλυση: Η δήλωση Μητσοτάκη αντικατοπτρίζει την αμηχανία μπροστά στο πραγματικό πολιτικό πρόβλημα
- Διεκόπη η δίκη για τα Τέμπη: Συνεχίζεται στις 27 Απριλίου - Αναμένεται υποστήριξη της κατηγορίας και από το Ελληνικό Δημόσιο
- Ποια Σελήνη; Αστροναύτης του Artemis έκανε διαστημικό ντους και προκάλεσε πανικό με το κορμί του!
- Αυτή είναι η ερώτηση που ξέρει να απαντήσει μόνο 1 στους 100 Έλληνες! Στέρησε 30.000 ευρώ από παίκτρια