Αθλητισμός|30.03.2019 12:02

Παναθηναϊκός: Το «χαλασμένο» τηλέφωνο με Μπουζούκη!

Κώστας Γουλής

Είναι ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας και πλέον η… χάρη του έχει φτάσει ως την Πορτογαλία, με αφορμή το (υπαρκτό) ενδιαφέρον της Μπενφίκα, η οποία τον παρακολουθεί εδώ και λίγο καιρό. Λογικές λοιπόν οι απόπειρες των Πορτογάλων ρεπόρτερς να επικοινωνήσουν με τον Γιάννη Μπουζούκη (περί ου ο λόγος), όπως έκανε και η «A Bola» -η οποία κι ανέδειξε χθες πρωτοσέλιδα το θέμα- στην έκδοση του Σαββάτου (30/3).

Το ζητούμενο βεβαίως είναι τι, πραγματικά ειπώθηκε στη σύντομη επικοινωνία που είχε η πορτογαλική εφημερίδα με τον «Μπούζου», διότι πολλές φορές είτε υπάρχουν πράγματα που παρερμηνεύονται, είτε (πάνω στον… ενθουσιασμό) μπαίνουν κι ορισμένες απ’ τις λεγόμενες «σάλτσες», που αλλοιώνουν το νόημα των όσων λέει η μία πλευρά. Με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα «χαλασμένο» τηλέφωνο και μαζί με αυτό εσφαλμένες εντυπώσεις.

Η στιχομυθία που καταγράφηκε στην εφημερίδα ήταν η ακόλουθη:

-Η Μπενφίκα ενδιαφέρεται για σένα. Το γνωρίζεις;

«Είμαι χαρούμενος που μαθαίνω ότι ενδιαφέρεται για μένα η Μπενφίκα. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα. Ο Όντι (σ.σ. Οδυσσέας Βλαχοδήμος) παίζει εκεί και φυσικά ο Σάμαρης. Αλλά προσωπικά δε γνωρίζω κάτι, ο μάνατζέρ μου δε μου έχει αναφέρει τίποτα».

-Εσύ θα  ήθελες να έρθεις στη Μπενφίκα;

«Γιατί όχι; Αλλά δε μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή. Αν υπάρξει  αυτή η προοπτική στο μέλλον θα δω».

Ο ρεπόρτερ της «A Bola» ρώτησε όντως τον Μπουζούκη, αν είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα, με τον νεαρό άσο να απαντάει πως «είναι κάτι που δεν το γνωρίζω πέρα απ’ όσα έχουν γραφτεί» και πως «…ο μάνατζέρ μου, δεν μου έχει μεταφέρει κάτι». Οταν δε ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για το αν έχει… επικοινωνήσει με τον Βλαχοδήμο ή με τον Σάμαρη, προκειμένου να τους ρωτήσει πράγματα για τη Μπενφίκα, το μοναδικό πράγμα που απάντησε ο Μπουζούκης ήταν πως «…δεν έχω κάποιον λόγο για να τους πάρω τηλέφωνο, διότι δεν υπάρχει ακόμα τίποτα. Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού κι αυτό μόνο με απασχολεί αυτή τη στιγμή».

Αυτά και τίποτε άλλο, με βάση τουλάχιστον τα όσα ξεκαθαρίζει και η άλλη πλευρά…

Super League 1ΠαναθηναϊκόςΓιάννης Μπουζούκης