Αθλητισμός|16.01.2024 17:30

ΠΑΟΚ: Προχωράει ολοταχώς το πρότζεκτ για το νέο αθλητικό κέντρο του Δικεφάλου!

Newsroom

Προ ημερών ο Ιβάν Σαββίδης τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες το ζήτημα του νέου αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ αγοράζοντας έκταση 150 στρεμμάτων.

Η διοίκηση του Δικεφάλου πραγματοποιεί ακόμα μία μεγάλη επένδυση για τον σύλλογο καθώς προχωρά ολοταχώς στη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου που θα στεγάσει τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Ενός προπονητικού κέντρου που θα είναι το καλύτερο των Βαλκανίων και εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη. Ένα όραμα ζωής και μια επένδυση της οικογένειας Σαββίδη που θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τον σύλλογο.

Εντός του Ιανουαρίου εκτιμάται ότι θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για το μεγάλο πρότζεκτ, ενώ άμεσα θα αρχίσουν και οι εργασίες, αφού ο οργανισμός του ΠΑΟΚ δουλεύει πυρετωδώς προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ως προς τα διαδικαστικά ζητήματα.

Αγιασμός την Παρασκευή

Μια πρώτη συμβολική κίνηση για την έναρξη του μεγάλου πρότζεκτ είναι ο αγιασμός που θα τελεστεί την Παρασκευή (19/1) στη νεοαποκτηθείσα έκταση στην περιοχή της Θέρμης. Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: «Την Παρασκευή (19.01) στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί αγιασμός της νεοαποκτηθείσας έκτασης, όπου θα ανεγερθεί το νέο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Η έκταση βρίσκεται στην 8η οδό του αγροκτήματος Ταγαράδων. Την εκδήλωση θα παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω PAOK TV».

Ιβάν Σαββίδηςειδήσεις τώραΠΑΟΚ