Αθλητισμός|20.01.2024 21:30

Super League: Με εκτελεστή τον Μπετανκόρ ο Πανσερραϊκός πέρασε απ' την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα!

Newsroom

Μια εβδομάδα μετά το 0-2 στο «Αθανάσιος Διάκος» επί της Λαμίας, ο Πανσερραϊκός του Πάμπλο Γκαρσία «άλωσε» και τους «Ζωσιμάδες» νικώντας με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα Λιοντάρια ανέβηκαν στην ένατη θέση και πλέον βρίσκονται στο -5 από τον Αστέρας Τρίπολης και τη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη μακεδονική ομάδα ήταν ο Ισπανός Χέφτε Μπετανκόρ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ.

Το παιχνίδι άρχισε με  τον καλύτερο τρόπο για τον Πανσερραϊκό που βρήκε γκολ με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών. Στο 11' ο Στάικος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Μπετανκόρ πήρε το ριμπάουντ και εκτέλεσε από κοντά για το 0-1.

Προτού καλά καλά συνέλθει απ' το σοκ ο ΠΑΣ Γιάννινα, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν για δεύτερη φορά παίρνοντας προβάδισμα ασφαλείας δύο τερμάτων. Στο 16' ο Μπετανκόρ και πάλι κινήθηκε γρήγορα στον χώρο, εκμεταλλεύτηκε την αναποτελεσματική έξοδο του Κλέιμαν, τον οποίο απέφυγε και πλάσαρε εύστοχα σε άδειο τέρμα γράφοντας το 0-2.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ό,τι μπορούσε για να επιστρέψει στο ματς αλλά δεν είχε ούτε την τύχη με το μέρος του καθώς στο 79' ο Μπάλαν είχε δοκάρι. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού καθώς ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με την Κηφισιά.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης (60΄ Κιάκος), Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (60΄ Ριένστρα), Τζίνο, Λέο (46΄ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (82΄ Έφορντ), Κόντε (61΄ Μπάλαν).

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τόμας (89΄ Μούργος), Ουάρντα (90΄ Πεταυράκης), Ντανκερλούι (81΄ Οικονόμου), Μπετανκόρ (71΄ Άλεξιτς).

ΠανσερραϊκόςSuperLeagueειδήσεις τώραΠΑΣ Γιάννινα