Αθλητισμός|30.03.2019 18:41

Ξέσπασμα Παπαθεώρου: «Αφήστε μας να παίξουμε, έλεος…»

Θοδωρής Φελάνης

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Λαυρίου με 99-88 φτάνοντας στην 14η νίκη της σεζόν όμως στο στρατόπεδο του Δικεφάλου μετά το τέλος του αγώνα επικρατούσε έντονος προβληματισμός αναφορικά με την διαιτησία των Σχοινά, Θεωνά και Καλογερόπουλου οι οποίοι και υπέπεσαν(κυρίως στην τελευταία περίοδο) σε σωρεία λανθασμένων αποφάσεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι δόθηκαν εις βάρος του ΠΑΟΚ (κι ενώ προηγούνταν με 20 πόντους διαφορά) τρία αντιαθλητικά φάουλ και μια τεχνική ποινή σε διάστημα ενός τετραλέπτου!

«Σήμερα η διοίκηση έκανε ένα κάλεσμα θεσπίζοντας χαμηλό αντίτιμο εισιτήριου, ήρθε πολύς κόσμος, είδε σε γενικές γραμμές ένα ωραίο παιχνίδι, αγγίξαμε τους 100 πόντους όμως κάποιοι άλλοι ήθελαν να γίνουν πρωταγωνιστές. Αυτή την στιγμή στην Α1 υπάρχουν 100 αξιολογημένοι διαιτητές για την Α1. Πουθενά αλλού στον πλανήτη δεν θα το δείτε αυτό, ένας Θεός ξέρει πως έχουν αξιολογηθεί με τι κριτήρια κι αν είναι ικανοί. 

Εγώ για να φτάσω να κοουτσάρω στην Α1 έφαγα σκ… Και εδώ έρχονται κάποιοι τους δίνουν μια σφυρίχτρα και βλέπουμε αυτά τα αποτελέσματα.  Την προηγούμενη αγωνιστική κάποιοι άλλοι άφησαν να παιχθεί  ελληνορωμαϊκή πάλη. Φταίμε εμείς που πέφτουμε στην παγίδα και εκνευριζόμαστε.  Έχουμε χίλια προβλήματα στον ΠΑΟΚ τουλάχιστον αφήστε μας να παίξουμε, αφήστε  χαρούμε το παιχνίδι, έλεος…»

μπάσκετΛαύριοΠΑΟΚΗλίας Παπαθεοδώρου