Αθλητισμός|21.01.2024 22:40

Πολύτιμη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα του Άρη με δύο γρήγορα γκολ!

Newsroom

Ο Ολυμπιακός ήταν αποτελεσματικός, βρήκε δύο γρήγορα γκολ και πέρασε νικηφόρα απ' το Κλ. Βικελίδης. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-1 του Άρη βγάζοντας αντίδραση μετά τον αποκλεισμό απ' τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, και άφησαν τους Κίτρινους στο -8, ενώ διατήρησαν τη διαφορά απ' την τρίτη ΑΕΚ στους τέσσερις βαθμούς. Ο Ναβάρο και ο Ροντινέι πέτυχαν τα γκολ της νίκης για τους Πειραιώτες, ενώ οι Κίτρινοι μείωσαν στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ του Κίνι.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο του Κλ. Βικελίδης και με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στο 17' ο Ροντινέι κινήθηκε ωραία από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Ναβάρο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1).

Προτού καλά καλά συνέλθουν οι παίκτες του Άρη, ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι στο 19', το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ροντινέι στο 21' διαμορφώνοντας νωρίς νωρίς το 0-2. Οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει για άλλη μια φορά με τον Μαρτίνς στο 29' και στο 42'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ διαχειρίστηκε έξυπνα το προβάδισμα δίχως να απειληθεί. Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου η κούρασε έπαιξε ρόλο και ο Άρης έγινε πιο απειλητικός. Βρήκε γκολ στο 90' με αυτογκόλ του Κίνι έπειτα από παράλληλη μπαλιά του Νταρίντα για το 1-2, όμως δεν μπόρεσε να κάνει την ολική επαναφορά.

Άρης: Χουτετσιώτης, Φεράρι, Ρόουζ, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο (67' Μοντόγια), Βερστράτε, Νταρίντα, Πάρντο (56' Ζαμόρα), Σουλεϊμάνοφ (56' Σαβέριο), Παναγίδης (76' Φετφατζίδης), Μορόν (66' Μανού Γκαρσία).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Κίνι, Ντόι (85' Μπιανκόν), Ρέτσος, Ροντινέι, Καρβάλιο, Αλεξανδρόπουλος (77' Καμαρά), Έσε, Μαρτίνς (64' Ποντένσε), Μασούρας, Ναβάρο (85' Φορτούνης).

ΑρηςΟλυμπιακόςειδήσεις τώραSuperLeague