Αθλητισμός|22.01.2024 20:23
Ο Απόστολος Κτίστης έχει χόμπι να... φτιάχνει τα αγαπημένα μας γήπεδα σε μικρογραφίες!
Έλβη ΜιχαηλίδουΟ Απόστολος Κτίστης είναι πολιτικός μηχανικός ο όποιος από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και θέλοντας να φέρει κοντά του όλα τα μεγάλα γήπεδα άρχισε να τα κατασκευάζει. Έχει χόμπι λοιπόν να φτιάχνει μινιατούρες γηπέδων με βασικά υλικά: το ξύλο και το χαρτόνι.
Η εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN τον επισκέφτηκε στο σπίτι του, όπου τα φτιάχνει και εκείνος αποκάλυψε μυστικά από τον δικό του μαγικό κόσμο της… ποδοσφαιρικής χειροτεχνίας!
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε ακόμη
- Τέσσερις ιατροδικαστές στο νησί για τους 15 νεκρούς μετανάστες στη Χίο - Σε εφαρμογή το ειδικό πρωτόκολλο διαχείρισης κρίσης
- Έλληνας κατηγορείται ότι έδειρε μέχρι θανάτου ελεγκτή σε τρένο στη Γερμανία - «Τον γρονθοκοπούσε στο κεφάλι»
- Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»
- Έχεις «κολλήσει» με αυτή τη σειρά; Οι επιστήμονες λένε πως ίσως κάνει καλό στην ερωτική σου ζωή!