Αθλητισμός|23.01.2024 21:24

Βαρύ το πλήγμα με Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό - Βγαίνουν στην αγορά για σέντερ οι Ερυθρόλευκοι

Newsroom

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό καθώς τραυματίστηκε σοβαρά σε μια ανύποπτη φάση. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως ο Σέρβος υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού.

Το διάστημα της απουσίας του εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τους δυο μήνες γεγονός που προκαλεί ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στον Ολυμπιακό που χάνει τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Μαρτίου τον έναν ψηλό του, ενώ και ο έτερος «πύργος» Μουσταφά Φαλ θα παραμείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες με πρόβλημα στο γόνατο.

Ως εκ τούτου ο Ολυμπιακός μένει με μοναδικό σέντερ τον Φίλιπ Πετρούσεβ και τους Άλεκ Πίτερς και Λουκ Σίκμα να έρχονται ως πάουερ φόργουορντ για να δώσουν λύσεις στο 5. Γι' αυτό και ελήφθη η απόφαση να κινηθεί η ομάδα για ψηλό. Ωστόσο η αγορά της Euroleague έχει κλείσει καθώς δεν επιτρέπονται μετακινήσεις μεταξύ των ομάδων. Ο Ολυμπιακός λοιπόν αναζητεί παίκτες που αγωνίζονται είτε στο EuroCup και στο Basketball Champions League, είτε σε κάποιο πρωτάθλημα της Ευρώπης, της Ασίας, της Αυστραλίας ή ακόμα και στην G-League, όπως βεβαίως και στους free agent που έχουν μείνει εκτός NBA...

ειδήσεις τώραΝίκολα ΜιλουτίνοφΟλυμπιακός