Αθλητισμός|23.01.2024 21:56

Αιφνιδιαστικό διαζύγιο των Μιλγουόκι Μπακς με τον Έντριαν Γκρίφιν! Φαβορί ο Ντοκ Ρίβερς

Newsroom

Λίγους μήνες μετά την πρόσληψή του απ' τους Μιλγουόκι Μπακς ο Έντριαν Γκρίφιν απολύθηκε απ' τα Ελάφια! Ο Αμερικανός κόουτς ανέλαβε την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο το καλοκαίρι του 2023 διαδεχόμενος τον Μάικ Μπουντεχόλζερ, όμως δεν μακροημέρευσε...

Μεσούσης της σεζόν η διοίκηση των Μπακς τον τελείωσε απ' τον πάγκο σε μια αν μη τι άλλο αιφνιδιαστική κίνηση. Ο Ντοκ Ρίβερς φαίνεται πως είναι το πρώτο φαβορί για τη θέση του head coach της ομάδας του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Έιντριαν Βοϊνιαρόσφκι στο ESPN.

Ο Ντοκ Ρίβερς ψηλά στη λίστα

O 62χρονος Ρίβερς, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα ως παίκτης στο NBA στα 80s και τα 90s, ως προπονητής έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με τους Μπόστον Σέλτικς το 2008. Πέραν της ομάδας απ' τη Βοστώνη έχει προπονήσει επίσης τους Ορλάντο Μάτζικ, τους Λος Άντζελες Κλίπερς και τους Φιλαδέλφεια 76ερς.

Οι Μπακς έχουν εφετινό ρεκόρ στο NBA 30-13 (19-4 εντός έδρας και 11-9 εκτός έδρας) και βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Ανατολής, πίσω από τους Μπόστον Σέλτικς (34-10). Παρ' όλα αυτά το μπάσκετ που έπαιζαν και ο τρόπος που λειτουργούσε η ομάδα είναι προφανές ότι δεν ικανοποιούσε τη διοίκηση της ομάδας.

Μιλγουόκι ΜπακςΓιάννης ΑντετοκούνμποΈντριαν ΓκρίφινNBA