Αθλητισμός|24.01.2024 09:46

Εθνική πόλο ανδρών: Εκπλήρωσαν την ευχή κοριτσιού δίνοντας φιλανθρωπικό αγώνα

Έλβη Μιχαηλίδου

Έναν σπουδαίο φιλανθρωπικό αγώνα έδωσε η Εθνική πόλο ανδρών κόντρα στην ομάδα Ολυμπιονικών του Λιμενικού Σώματος στο Σεράφειο κολυμβητήριο για την εκπλήρωση της ευχής ενός 6χρονου κοριτσιού να αποκτήσει ένα αμαξίδιο μέσω του Make-A-Wish.

Στο ξεχωριστό αυτό ματς μεγάλος νικητής ήταν το ανθρώπινο πρόσωπο της ελληνικής υδατοσφαίρισης, με την παρουσία μεγάλων ονομάτων από το παρελθόν και το παρόν του αθλήματος.

Πραγματοποιήθηκαν δύο ευχές παιδιών

Και το σημαντικότερο: o σκοπός επιτεύχθηκε, καθώς έγινε πραγματικότητα η ευχή του 6χρονου κοριτσιού με εγκεφαλική παράλυση για την απόκτηση ειδικού αμαξιδίου. Επειδή, μάλιστα μαζεύτηκε μεγαλύτερο ποσό, πραγματοποιήθηκε και άλλη μια ευχή, ενός 12χρονου κοριτσιού, που πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1.

Το «παρών» έδωσαν θρύλοι του αθλήματος όπως ο Γιώργος Αφρουδάκης, ο Δημήτρης Μάζης, ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Κώστας Λούδης και άλλοι που θυμήθηκαν τα παλιά και πρόσφεραν ωραίες φάσεις στο κοινό και φυσικά οι Ασημένιοι Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι πρωταθλητές, σε έναν αγώνα που διήρκησε δύο 10λεπτα.

To OPEN ήταν ο μόνος ιδιωτικός σταθμός που έδωσε βρέθηκε στο Σεράφειο κολυμβητήριο απαθανατίζοντας τα γκολ αυτά που... μετρούσαν διαφορετικά!

ειδήσεις τώρα