Αθλητισμός|24.01.2024 18:51

Επιτέθηκαν και χτύπησαν τη σύντροφο του στελέχους της ΚΕΔ Σταύρου Μάνταλου - Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Newsroom

Σε μια εποχή που το ελληνικό ποδόσφαιρο προσπαθεί να κλείσει τις πληγές του, ήρθε ακόμα ένα σοβαρό περιστατικό βίας για να καταδείξει το πρόβλημα που υπάρχει ιδίως με τις επιθέσεις και τους εκφοβισμούς κατά του χώρου της διαιτησίας. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ, η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ και παλαίμαχου διαιτητή, Σταύρου Μάνταλου δέχθηκε επίθεση από αγνώστους.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου (20/1) έξω από την οικία του ζευγαριού, όπως αναφέρει η ΕΠΟ, με θύμα τη σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου. Μάλιστα οι δράστες λίγο προτού απομακρυνθούν, αφού χτύπησαν την άτυχη γυναίκα, της είπαν: «Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο». Η Ομοσπονδία κάνει λόγο για «τρομοκράτηση των ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας». Η σύντροφος του Σταύρου Μάνταλου κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του κ. Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν «Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο».

Το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα, προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων και εκφοβισμών κατά του χώρου της διαιτησίας και είναι προφανές πως στοχεύει και αυτό στην τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας».

επίθεσηειδήσεις τώραδιαιτησία