Αθλητισμός|24.01.2024 21:34

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Άρης νίκησε με 3-0 τη Νίκη Βόλου και ετοιμάζεται για ημιτελικούς

Newsroom

Ο Άρης έκανε άλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς επικράτησε με 3-0 της Νίκης Βόλου και έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς. Χάρη σε δύο γκολ του Βλάντιμιρ Νταρίντα (61', 90'+3') κι ένα του Σάπι Σουλεϊμάνοφ (90'+6') οι Κίτρινοι έκαναν τη δουλειά και βρίσκονται με το... ενάμιση πόδι στην τετράδα, όπου θα παίξουν με τον νικητή του ζευγαριού ΟΦΗ - Παναιτωλικός (1-2 το πρώτο ματς).

Οι Θεσσαλοί κράτησαν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα μέχρι τις καθυστερήσεις της αναμέτρησης χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Θανάση Γκαραβέλη, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας στην ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου που αγωνίζεται στη Super League 2.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων που είχαν πολλές ευκαιρίες. Παρ' όλα αυτά το ημίχρονο έληξε με 0-0 λόγω Γκαραβέλη. Εν τέλει, στο 61' οι Κίτρινοι  άνοιξαν το σκορ. Ο Σουλεϊμάνοφ ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Γκαραβέλη κι ο επερχόμενος Νταρίντα είχε εύκολο έργο για το 1-0.

Η Νίκη κράτησε τη διαφορά στο ένα γκολ μέχρι 90' όμως στη συνέχεια ο Άρης βρήκε δύο γκολ. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νταρίντα με κεφαλιά -έπειτα από σέντρα του Κίκε Σαβέριο- πέτυχε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 πέτυχε ο Σουλεϊμάνοφ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ.

Άρης: Κουέστα, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια (46' Οντουμπάτζο), Ντουκουρέ (46' Βερστράτε), Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία (57' Ζαμόρα), Φετφατζίδης (46' Σουλεϊμάνοφ), Σαβέριο, Μορόν.

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος, Ανδρέου, Στίκας, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας (57' Ριμπέιρο), Γαβριηλίδης, Κρητικός (72' Νά'α), Πολίτης (84' Τοπαλίδης), Τζιώρας (57' Παναγιωτίδης/83' Βουκελάτος).

Κύπελλο ΕλλάδαςΑρηςειδήσεις τώρα