Αθλητισμός|25.01.2024 14:46

Μπρινιόλι για τη ρήξη με τον Παναθηναϊκό: «Η ομάδα δεν σεβάστηκε εμένα και όσα έχω κάνει»

Newsroom

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε για πρώτη φορά για το πάγωμα στις σχέσεις με τον Παναθηναϊκό και το επερχόμενο διαζύγιο με τους Πράσινους και δεν έκρυψε την ενόχλησή του κάνοντας λόγω για έλλειψη σεβασμού απέναντί του. Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει άμεσα από το Τριφύλλι. Ωστόσο δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για όσα προηγήθηκαν και οι δυο πλευρές έφτασαν στη ρήξη.

«Κέρδισα το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα της προηγούμενης σεζόν και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, τα πήγαινα καλά. Μετά, ίσως να υπέπεσα σε μερικά λάθη, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Ναι, είναι παράξενο: περίμενα από την ομάδα ότι μπορεί να πάρει αποφάσεις, αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι κάποια στιγμή θα με τιμωρούσαν με αυτό τον τρόπο. Το αποδέχομαι, πάντα σεβόμουν την ομάδα και ότι πρέπει να βάλω τον Παναθηναϊκό πάνω από μένα στα καλά και στα άσχημα. Σέβομαι τις αποφάσεις της ομάδας, αλλά αυτή δεν σεβάστηκε εμένα και όσα έχω κάνει, για τον σύλλογο και τη δουλειά μου» είπε ο Ιταλός πορτιέρε.

«Θα εξέταζα πρόταση από την Ιταλία»

Και συνέχισε: «Ο τεχνικός διευθυντής μου ανέφερε ότι δεδομένης της κατάστασης, η ομάδα θα με βοηθήσει να βρω μία λύση. Είχαμε βρει μία άλλη λύση, αλλά μάλλον δεν ήταν αυτή που ήθελαν. Άλλες επιλογές ίσως να προκύψουν. Αλλά πιστεύω πως θα βρούμε έναν συμβιβασμό. Επίσης, γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό χωρίς αντίτιμο».

Για το μέλλον του και αν θα επιστρέψει στην Ιταλία, είπε: «Η Ιταλία είναι η πατρίδα μου. Εάν έχω πρόταση, θα τη λάβω υπόψη μου. Πρέπει να καταλάβω το αγωνιστικό σχέδιο. Είμαι 32 ετών, είμαι υγιής, έπαιξα στο Εuropa League. Ναι, βεβαίως και θα εξέταζα μία σοβαρή πρόταση από την Ιταλία».

ειδήσεις τώραΠαναθηναϊκός