Αθλητισμός|25.01.2024 20:00

Φραστική επίθεση Κούγια σε δικαστή καταγγέλλει η ΕΠΟ - Του φώναζε «είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την ΑΕΚ»

Newsroom

Η ΕΠΟ με επίσημη ανακοίνωση κατήγγειλε ότι ο Αλέξης Κούγιας προκάλεσε επεισόδιο στα γραφεία της Ομοσπονδίας καθώς επιτέθηκε φραστικά σε δικαστή της Πειθαρχικής Επιτροπής. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΠΟ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός απευθυνόμενος στον δικαστή του είπε «είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία απ' την ΑΕΚ...».

Ο δικαστής υπό τον φόβο όσων προηγήθηκαν ζήτησε τη συνδρομή αστυνομικής δύναμης προκειμένου να αποχωρήσει από τα γραφεία της ΕΠΟ, ενώ η υπόθεση θα παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Επεισόδιο προκάλεσε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας ο δικηγόρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, σε βάρος μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς, όπως "είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την ΑΕΚ, κλπ…".

Ο συγκεκριμένος δικαστής κάλεσε την αστυνομία και αποχώρησε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας με περιπολικό. Η υπόθεση παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ».

Περνά στην αντεπίθεση ο Αλέξης Κούγιας

Όπως πάντως διαρρέεται απ 'τον Ολυμπιακό, ο Αλέξης Κούγιας αναμένεται να αντιδράσει τόσο για την ανακοίνωση της ΕΠΟ όσο και για την ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα για 3,5 μήνες που του επιβλήθηκε. 

Ο κ. Κούγιας θα κινήσει όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον Νόμο για τους υπεύθυνους της ΕΠΟ και τους αρμόδιους που εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση με την οποία παρουσιάζουν - όπως προκύπτει και από την πλευρά του έμπειρου νομικού - μια νόμιμη αίτηση εξαιρέσεώς του ως επεισόδιο. Ο ίδιος σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ζήτησε την εξαίρεση του συγκεκριμένου δικαστή (ο οποίος πήρε και την απόφαση της πολύμηνης ποινής αποκλεισμού του από τα γήπεδα).

Όπως τονίζεται, την Παρασκευή θα ασκηθεί η έφεση με αίτημα προς την Επιτροπή Εφέσεων για να συνεδριάσει άμεσα.

ειδήσεις τώραΕΠΟΑλέξης Κούγιας