Αθλητισμός|31.03.2019 10:58

Σταρ του NBA αντιμετωπίζει κατηγορία για βιασμό

Newsroom

Το φερόμενο θύμα ανέφερε πως περίμενε για πάνω από έναν χρόνο για να καταγγείλει το συμβάν, καθώς συζητούσε με την πλευρά του Λετονού να λάβει 68.000 δολάρια, προκειμένου να μην αποκαλύψει ότι συνέβη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το συμβάν έγινε στις 7 Φεβρουαρίου του 2018, σε ένα κτίριο της Νέας Υόρκης, όπου διέμενε ο Λετονός σούπερ σταρ. Η ίδια ανέφερε πως κατοικούσε στο ίδιο κτίριο και είχε αποδεχτεί την πρόσκληση του παίκτη στο διαμέρισμά του.

Ο δικηγόρος του πάντως αρνήθηκε τις κατηγορίες και υπογράμμισε ότι η πλευρά του πελάτη του έχει ήδη απευθυνθεί στις Αρχές, καθώς η καταγγέλλουσα τον εκβίαζε για να κερδίσει χρήματα. Μάλιστα τόνισε πως ενήμερο για την υπόθεση είναι και το ΝΒΑ, ενώ απέφυγε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο, καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Να σημειωθεί ότι οι Ντάλας Μάβερικες έχουν πλήρη εικόνα για την υπόθεση, καθώς έλαβαν σχετική ενημέρωση πριν την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Πορζίνγκις με ανταλλαγή. Τέλος ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μαρκ Κιούμπαν, δεν έκανε κάποιο σχόλιο καθώς υπάρχει οδηγία να μην γίνει καμία τοποθέτηση πριν η υπόθεση διαλευκανθεί από τις αρχές.

NBAΚρίσταπς Πορζίνγκιςβιασμός