Αθλητισμός|31.03.2019 13:21

Viral ο ημίγυμνος «ποζεράς» Κριστιάνο Ρονάλντο στο τζακούζι (pic)

Newsroom

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο (μαζί βεβαίως με τον Λιονέλ Μέσι) έχει στιγματίσει το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι την τελευταία δεκαετία. Το ταλέντο του μέσα στο γήπεδο είναι αδιαμφισβήτητο όπως αδιαμφισβήτητη είναι όμως και η διάθεσή του για αυτοπροβολή: είτε αυτό αφορά τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, είτε τη... λουσάτη ζωή του, είτε τα πολυτελή αυτοκίνητά του, είτε το καλογυμνασμένο κορμί του.

Ο Πορτογάλος σουπερστάρ αποτελεί την επιτομή αυτού που η νέα γενιά αποκαλεί «ποζεράς». Ποιος είναι ο «ποζεράς»; Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο slang.gr, ένα... λεξικό για την αργκό των νέων: «Προέρχεται από το αγγλικό poseur. Ο επιδειξίας, αυτός που μοστράρει κάποια ιδιότητά του (μπράτσα) ή κάποιο απόκτημά του (αυτοκίνητο, mp3-player) για να προκαλέσει το θαυμασμό, τη ζήλια των άλλων. Λέγεται και ποζέρι, πόζερος».

Αυτός είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο γι' αυτό και έχει φανατικούς θαυμαστές αλλά και ακόμη πιο φανατικούς haters. Ενα ποστάρισμά του στα social media προκαλεί αντιδράσεις (αρνητικές ή θετικές) και σε καμία περίπτωση δεν περνάει απαρατήρητο. Οπως ακριβώς συνέβη και με την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο instagram.

Ο «σφίχτης» Κριστιάνο ποζάρει σε τζακούζι δείχνοντας το «χτισμένο» και συνάμα... λαδωμένο κορμί του και φορώντας μόνο ένα εσώρουχο (εταιρείας που ανήκει στον ίδιο και φέρει το όνομά του φυσικά). Χαμός στα social media: περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια like στην ανάρτηση και περίπου 40 χιλιάδες σχόλια κάτω απ' το ποστάρισμα του άσου της Γιουβέντους. Η φωτογραφία αμέσως γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες που την αναπαράγουν ή μία μετά την άλλη. Οι fans θαυμάζουν, οι haters κράζουν. Ο «ποζεράς» Κριστιάνο πάντως εκείνο που ήθελε το πέτυχε...

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία του Κριστιάνο: 

T

social mediaΚριστιάνο Ρονάλντοποδόσφαιρο