Αθλητισμός|27.01.2024 19:52

Απίθανο περιστατικό στην Bundesliga με 4ο διαιτητή που ήρθε απ' την εξέδρα! Τραυματίστηκε ο βοηθός και απ' τα μεγάφωνα ζητήθηκε... βοήθεια

Newsroom

Ο βοηθός διαιτητή Τόρμπεν Ζίβερ στον αγώνα της Βόλφσμπουργκ με την Κολωνία για την Bundesliga τραυματίστηκε στο κεφάλι και δεν μπόρεσε να συνεχίσει την αναμέτρηση. Δέχθηκε με πολύ δύναμη την μπάλα στο πρόσωπο, αισθάνθηκε ζάλη και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Το παιχνίδι διεκόπη για περισσότερα από 15 λεπτά...

Ο τέταρτος διαιτητής επρόκειτο να πάρει το σημαιάκι και να παίξει ως βοηθός στην πλάγια γραμμή. Ωστόσο, με δεδομένο ότι δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνα δίχως την παρουσία τέταρτου διαιτητή, έπρεπε να βρεθεί κάποιος για να καλύψει τη θέση. Οι υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή του αγώνα άρχισαν να αναζητούν τη λύση. Και λίγο αργότερα τη... βρήκαν με λίγο ανορθόδοξο τρόπο. Από τα μεγάφωνα του γηπέδου αναζήτησαν κάποιον θεατή ο οποίος να έχει την απαιτούμενη εκπαίδευση!

Τη λύση έδωσε ο Τόμπιας Κρουλ, αθλητικός διευθυντής της ερασιτεχνικής MTV Gifhorn, πρώην τερματοφύλακας των ακαδημιών της Βόλφσμπουργκ που έφτασε μέχρι τη β' ομάδα, και υπάλληλος σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων! Κατέβηκε απ' την εξέδρα στον αγωνιστικό χώρο, πήρε θέση μεταξύ των δύο πάγκων και το παιχνίδι τελείωσε κανονικά!

Δύσκολη νίκη για Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου πήρε δύσκολα το «διπλό» στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, επικρατώντας με 3-2, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στην Bundesliga, και συνεχίζει την «καταδίωξη» της πρωτοπόρου Λεβερκούζεν. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ δεν ήταν εντυπωσιακή μία ακόμη φορά, αλλά ήταν αποτελεσματική και πήρε τη νίκη με τα γκολ των Πάβλοβιτς (23'), Ντέιβις (45'+) και Κέιν (58'), μειώνοντας στον ένα βαθμό τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Στο μεταξύ, αίσθηση προκάλεσε η μεγάλη νίκη της Στουγκάρδης στο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στη Λειψία με το εντυπωσιακό 5-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Ουντάβ, που πέτυχε χατ τρικ, και ενίσχυσε την πορεία της ομάδας του για τη συμμετοχή της την επόμενη σεζόν στο Champions League.

BundesligaδιαιτητήςΜπάγερν ΜονάχουΒόλφσμπουργκΚολωνίαειδήσεις τώρα